Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

Νίκη Ποζίδου «ΟΧΙ πια bullying 🗣 «ΜΙΛΑ» 🗣 «Μίλα στους γονείς σου» 🗣 «Μίλα στους καθηγητές σου» 🗣 «Μίλα στους φίλους σου» #stop_Bulling



 Απο την ενημέρωση για τον ‘’σχολικό εκφοβισμό’ και τη παρουσίαση θεατρικού δρώμενου από τους μαθητές της Β1 τάξης του Γενικού Λυκείου Καλης, σήμερα στο 1ο Γυμνάσιο Έδεσσας.

Ευχαριστούμε θερμά την διευθύντρια του Γυμνασίου κ. Αρβανιτίδου Ματίνα καθώς και τον σύλλογο διδασκόντων για την πρόσκληση να παρουσιάσουμε το συγκεκριμένο πρόγραμμα για τον ‘’σχολικό εκφοβισμό στον φυσικό και διαδικτυακό χώρο’’ με εισηγήτρια την Αθηνά Τασιόνα , πρόγραμμα που οι μαθητές του Γυμνασίου της Καλής έγραψαν τα κείμενα και με την σκηνοθετική μου καθοδήγηση παρουσιάσαν το θεατρικό δρώμενο στους μαθητές του 1ου Γυμνασίου Εδεσσας.

Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τις ευχαριστίες μου δημόσια στην επιχείρηση Soulis S.A. που ανέλαβε την μετακίνηση των μαθητών από το γυμνάσιο Καλής.

Και επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω την κ. Ντίνα Πλιούτα για την μεσολάβηση της έτσι ώστε να υλοποιηθεί η σημερινή δράση μας στο 1ο γυμνάσιο Έδεσσας.
🗣
«ΟΧΙ πια bullying
🗣
«ΜΙΛΑ»
🗣
«Μίλα στους γονείς σου»
🗣
«Μίλα στους καθηγητές σου»
🗣
«Μίλα στους φίλους σου»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου