Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023

Πρόσκληση συμμετοχής καρναβαλιστών στο Σκυδραϊκό Καρναβάλι 2023

Μετά από τρία χρόνια ματαίωσης λόγω της εφαρμογής των υγειονομικών μέτρων κατά του κορωνοϊού το Σκυδραϊκό Καρναβάλι επανέρχεται με μπρίο και δυναμισμό.

Ο Δήμος Σκύδρας έχει αρχίσει τις προετοιμασίες για τη διοργάνωση των εκδηλώσεων του Σκυδραϊκού Καρναβαλιού 2023 που θα κορυφωθούν με τη Μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση, την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, στο κέντρο της Σκύδρας.

Ήδη ξεκίνησαν και συνεχίζονται συναντήσεις κι επαφές με σχολεία, πολιτιστικούς συλλόγους, σωματεία, επαγγελματίες

κ.ά.

Έτσι λοιπόν όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις καρναβαλικές εκδηλώσεις με δική τους ομάδα ή πλήρωμα, μπορούν να καταθέσουν αντίστοιχη αίτηση στο Δημαρχείο μέχρι την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023 κι ώρα 14:00΄. Επίσης για κάθε πρόσθετη πληροφορία ή συνεννόηση μπορούν να επικοινωνούν με την αρμόδια Δημοτική Σύμβουλο Μαρία Γιακαμόζη, τηλ.: 6974966868 ή με το αρμόδιο γραφείο του Δήμου , τηλ.: 2381351876,

Η συνεργασία και η συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσοτέρων καρναβαλιστών και υποστηρικτών με δρώμενα εμπνευσμένα από τη λαϊκή παράδοση και τα γεγονότα της επικαιρότητας θα συμβάλλουν ώστε το Σκυδραϊκό Καρναβάλι 2023 να μείνει αξέχαστο ψυχαγωγώντας, διασκεδάζοντας και ικανοποιώντας μικρούς και μεγάλους συμπολίτες κι επισκέπτες του τόπου μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου