Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023

Απατημένος σύζυγος πυροβόλησε τον εραστή της γυναίκας του

Η υπόθεση  πρόκειται να απασχολήσει σύντομα τις δικαστικές αίθουσες και εκτυλίχθηκε πριν από μερικές μέρες στην Καρδίτσα. Πρωταγωνιστές, δύο μέλη γνωστών οικογενειών του κάμπου και αιτία των όσων θα διαβάσετε παρακάτω, μια γυναίκα. Σύμφωνα με την ένορκη κατάθεση που έδωσε ένας εκ των αυτοπτών μαρτύρων και συγγενής του θύματος στις αστυνομικές αρχές, το άγριο σκηνικό με την αιματηρή κατάληξη ξεκίνησε να εκτυλίσσεται έξω από ένα κομμωτήριο στην περιοχή του Δενδροποτάμου.

Λίγη ώρα νωρίτερα και σύμφωνα με την δικογραφία

, ο δράστης φέρεται να έστειλε μήνυμα στο θύμα στο Facebook, ζητώντας του να συναντηθούν προκειμένου να συζητήσουν σχετικά με την αγοροπωλησία πολυτελών αυτοκινήτων στην Αθήνα.

«Μιλήσαμε το πολύ 3 λεπτά και τότε ακούω ένα αμάξι να έρχεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα και να πατάει φρένο ακριβώς μπροστά μας» αναφέρει στην κατάθεση του ο ξάδερφος του θύματος. «Το ίδιο πρόσωπο που του είχε στείλει μήνυμα στο facebook για να μιλήσουνε σχετικά με τα αυτοκίνητα, κατεβαίνει από το Ι.Χ. και δίνει σε έναν άλλον άντρα που ήταν παρών στο περιστατικό ένα πιστόλι, ίσως Glock. Έπειτα αυτός με το πιστόλι αρπάζει τον ξάδερφό μου και του το βάζει στο κεφάλι και του λέει "μη μιλάς , πέθανες τώρα και προχώρα"».

Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με το περιεχόμενο της δικογραφίας και τις ένορκες καταθέσεις των αυτοπτών μαρτύρων, εμφανίστηκε ένα ακόμη αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα. Έσπρωξαν το θύμα στο πίσω κάθισμα και κατευθύνθηκαν προς ένα πλυντήριο αυτοκινήτων. Εκεί, ο δράστης, σύμφωνα με την κατάθεση του ξαδέρφου του θύματος, τον προέτρεψε να φύγει ενώ εκείνος του ζήτησε τον λόγο, δηλαδή, να του εξηγήσουν δηλαδή γιατί γίνεται όλο αυτό.

«Τότε ο άντρας με το πιστόλι μου είπε ότι ο ξάδερφος μου είχε ερωτικές σχέσεις με τη γυναίκα του εδώ και οχτώ μήνες και ότι περίμενε την κατάλληλη στιγμή» λέει στην κατάθεσή του ο ξάδερφος του θύματος.

Και συνεχίζει: «Προσπάθησα να του αλλάξω γνώμη και να μην κάνει τίποτα γιατί θα πάει φυλακή και αυτός μου απάντησε πως δεν τον νοιάζει καθώς τον ρεζίλεψε στον κόσμο και ότι θέλει να τον σκοτώσει. Μετά γύρισε προς το μέρος του και πυροβόλησε μία φορά προς τον ξάδερφό μου. Ο ξάδερφος μου έπεσε στο έδαφος και άρχισε να φωνάζει «το πόδι μου, το πόδι μου». Άλλα άτομα τα οποία βρισκόντουσαν εντός του καταστήματος τους οποίους είχε φέρει μαζί του ο δράστης προσπάθησαν να τον σταματήσουν, προκειμένου να μην ξαναπυροβολήσει. Παρόλα αυτά πυροβολεί άλλες δύο φορές τον ξάδερφό μου ενώ εκείνος βρισκόταν πεσμένος στο έδαφος και είχε τραυματιστεί. Μετά απ’ αυτό πλησίασα τον ξάδερφό μου και είδα ότι είχε τραυματιστεί στο δεξί μηρό. Τον έβαλα με τη βοήθεια ενός ατόμου στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και τον μεταφέραμε στο κέντρο υγείας Διαβατών για τις πρώτες βοήθειες και από κει με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου