Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

Εμπορικός Σύλλογος Αριδαίας: Ζητάμε από την Πολιτεία να προσφέρει άμεση οικονομική στήριξη στους κατοίκους και τους επαγγελματίες της πόλης μας

Αξιότιμοι/ες κύριοι/ες,

Έντονα καιρικά φαινόμενα, με ισχυρές βροχοπτώσεις και χαλαζοπτώσεις, έπληξαν χθες Δευτέρα 23/1/2023 την πόλη της Αριδαίας, με αποτέλεσμα να σημειωθούν πλημμύρες, προκαλώντας μεγάλες ζημιές σε επιχειρήσεις. Το πρώτο φως της ημέρας βρήκε τους κατοίκους της πόλης μας με βαθιά θλίψη και απογοήτευση, καθώς είδαν τους κόπους χρόνων να έχουν καλυφθεί από το νερό


Ως Εμπορικός Σύλλογος θα θέλαμε αρχικά να εκφράσουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας σε όλους όσοι επλήγησαν από τη χθεσινή νεροποντή και ελπίζουμε στη γρήγορη επάνοδο. Από τη μεριά μας, είμαστε διατεθειμένοι να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις του τόπου μας, με κάθε δυνατό τρόπο. Ήδη από σήμερα προχωρήσαμε σε επιτόπια έρευνα στην αγορά της Αριδαίας και συνομιλήσαμε με επιχειρηματίες για να εντοπίσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.


Επιπλέον, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς την πυροσβεστική, την αστυνομία και τους υπαλλήλους του Δήμου Αλμωπίας για την άμεση επέμβαση και την πολύτιμη βοήθεια που προσέφεραν από την πρώτη στιγμή.


Πέρα από τις δικές μας ενέργειες και των τοπικών αρχών, ζητάμε από την Πολιτεία να προσφέρει άμεση οικονομική στήριξη στους κατοίκους και τους επαγγελματίες της πόλης μας, ώστε να μπορέσουν να ορθοποδήσουν και να αποκαταστήσουν τις ζημιές. 


Καθώς ως εκ θαύματος σήμερα δεν θρηνούμε θύματα από τη θεομηνία, ελπίζουμε στην άμεση ανταπόκριση και κινητοποίηση των αρμόδιων φορέων για να βοηθήσουμε όλοι μαζί τις επιχειρήσεις της Αριδαίας. 




Με εκτίμηση,


Το Διοικητικό Συμβούλιο


Ο Πρόεδρος 

Γιώργος Γκλαβάκης


Ο Γενικός  Γραμματέας 

Κοτσίδης Στράτος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου