Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

ΑΛΜΩΠΙΑ : ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΝΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ... ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ !!! ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ;

 Την ρευστότητα των δημοτικών εκλογών στην Αλμωπία αποκαλύπτει δήλωση υποψηφίου δημάρχου ,ο οποίος ήταν υποψήφιος και στις  δημοτικές εκλογές του 2019 .

Προ ημερών τόνισε σε στενό του συνεργάτη ΄΄ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΕΑΝ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΜΟΥ  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΄΄ .

Αυτό επιβεβαιώνει τις επισημάνσεις του POZAR NEWS.GR  που τονίζει διαρκώς , ότι η κατάσταση στην σύνθεση των δημοτικών συνδυασμών στην Αλμωπία  έχει βαλτώσει

.

Περιμένουν ούτε λίγο ούτε πολύ τι θα φέρει ο χρόνος και συγκρούσεις μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων και οι δυσαρέσκειες των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων .

Ένας παράγοντας που θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη των πολιτικών δράσεων στην Αλμωπία ,είναι ο Παρασχος Τσάνταλης .

Μπορεί να μην εκφράζει δημόσια την άποψή του , ως τόσο η ενόχληση του από την λειτουργία του συνδυασμού με τον οποίο εκλέχθηκε ,είναι εμφανής .

Ένας λόγος είναι οι καταλογισμοί σε τ. δημάρχους και συμβούλους όπου  κάποιοι έμειναν απαθής έως αδιάφοροι και δεν υποστήριξαν το θέμα αυτό , με τα γνωστά αποτελέσματα .

Δεύτερος λόγος είναι η συνεργασία του συνδυασμού η Αλμωπία Ψηλά του Νίκου Παρούτογλου την πρώτη χρονιά και στην πορεία της δημοτικής θητείας με τον συνδυασμό του Χρήστου Μπάτση .

Την πρώτη χρονιά επίσημα και στην συνέχεια με ψήφο ανοχής για την λειτουργία του δήμου Αλμωπίας .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου