Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ Επίσκεψη στο Μουσικό Σχολείο Γιαννιτσών ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ: «Είναι από τα πρώτα έργα που έχουμε για υλοποίηση στο πρόγραμμά μας».

 Επίσκεψη στο Μουσικό Σχολείο Γιαννιτσών πραγματοποίησε ο υπ. Δήμαρχος Πέλλας και επικεφαλής του Συνδυασμού «Πέλλα Μπροστά» Θεόδωρος Θεοδωρίδης, συνοδευόμενος από την υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο κα Γεωργιάδου Σωτηρία (Ρούλα).

          Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης είχανε την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον Διευθυντή του Μουσικού Σχολείου κ. Περικλή Βασιλειάδη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το σχολείο με κυριότερο αυτό της στέγασης.

          Ο κ. Θεοδωρίδης δήλωσε σχετικά με την επίσκεψη

στο Μουσικό Σχολείο: «Ως Πέλλα Μπροστά ξεκινάμε έναν κύκλο επαφών με διάφορους κομβικούς φορείς της πόλης και όλο του Δήμου Πέλλας. Σήμερα επισκέφτηκα μαζί με την υπ. Δημοτική Σύμβουλο κα Γεωργιάδου το Μουσικό Σχολείο Γιαννιτσών και διαπιστώσαμε τον αγώνα που κάνουν οι εκπαιδευτικοί προκειμένου να λειτουργεί απρόσκοπτα. Δυστυχώς επί 26 χρόνια υφίσταται το πρόβλημα της στέγασης του Μουσικού Σχολείου με αποτέλεσμα τα παιδιά μας να διδάσκονται σε αίθουσες προκάτ και λυόμενα κτίρια προσωρινής διαμονής ακατάλληλα για μάθηση. Οι συνθήκες αυτές, δεν μας τιμούν και είναι από τα πρώτα έργα που έχουμε για υλοποίηση στο πρόγραμμα μας».

Στοιχεία Επικοινωνίας με το συνδυασμό «Πέλλα Μπροστά»:

Pellamprosta2023@gmail.com  www.facebook.com/pellamprosta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου