Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ


Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ για τα τμήματα του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Π.Ε. Πέλλας  την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πέλλας κ.Τζαμτζή και σε μια κατάμεστη με κόσμο αίθουσα!

 Η εκδήλωση ξεκίνησε με μια εκπληκτική επίδειξη ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ από μικρούς και μεγάλους αθλητές  από τα 6 διαφορετικά τμήματα του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ. Την έναρξη έκαναν οι λιλιπούτειοι αθλητές από το μικρότερο τμήμα, ακολούθησαν οι μεγαλύτεροι αθλητές και ανερχόμενοι πρωταθλητές και τελείωσε με άκρως θεαματικό τρόπο με την επίδειξη της αγωνιστικής ομάδας, δείχνοντας φανερά την εξέλιξη και το επίπεδο των αθλητών σύμφωνα με την ζώνη και την ηλικία τους.Η επίδειξη στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, απέσπασε τις θετικότερες κριτικές και συγκίνησε το κοινό. 

Έπειτα ακολούθησε η κοπή της πίτας και οι απονομές των διπλωμάτων και των ζωνών για τους επιτυχόντες των εξετάσεων.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για το θέαμα που προσέφεραν, στους προπονητές/ δασκάλους της ομάδας για το διαφορετικό στίγμα που δίνει ο καθένας ξεχωριστά : Μπιρόζη Πέτρο, Μπιρόζη Ιορδάνα, Αναστασία και Σωτηρία και σε όλους τους γονείς που είναι διπλά στις προσπάθειες των παιδιών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου