Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

Μεγάλες αλήθειες απο την Ζωή Κωνσταντοπούλου

Η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» θυμήθηκε τη στάση που κράτησαν Τσίπρας και Βαρουφάκης και τη συμφωνία στο Eurogroup που έφερε το 3ο μνημόνιο.

Με μια ανάρτησή της, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, θύμισε ότι σαν σήμερα στις 20 Φεβρουαρίου του 2015, άνοιξε ο δρόμος για το 3ο μνημόνιο, από τη συμφωνία στο Eurogroup, που έφεραν Τσίπρας και Βαρουφάκης.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ: 20 Φεβρουαρίου 2015-20 Φεβρουαρίου 2023
Σαν σήμερα, πριν από 8 χρόνια, με τη Συμφωνία της 20ής Φλεβάρη στο Eurogroup που έφεραν Τσίπρας-Βαρουφάκης, μου δημιουργήθηκε η πρώτη σοβαρή ανησυχία ότι αυτοί που εξελέγησαν στο όνομα της Αριστεράς, για να ανατρέψουν τα Μνημόνια, δεν είχαν σκοπό να μείνουν πιστοί στις δεσμεύσεις τους προς τους πολίτες. Οι αρχικοί φόβοι επιβεβαιώθηκαν 5 μήνες αργότερα, όταν ο Τσίπρας έφερε το 3ο Μνημόνιο (και ο Βαρουφάκης τον διευκόλυνε όπως ξέρουμε να το περάσει, παραιτούμενος αμέσως μετά το ΟΧΙ και υπερψηφίζοντας και 2 από τα 4 μνημονιακά νομοσχέδια).
Αργότερα αποκαλύφθηκε ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν καμία σχέση με την Αριστερά και τους αγώνες της, αφού ξεπούλησαν ό,τι είχαν υποσχεθεί, μαζί με την πιο πολύτιμη περιουσία της χώρας μας, αποτελειώνοντας ό,τι είχαν ξεκινήσει οι προηγούμενοι.
Δεν είναι αριστεροί ο Τσίπρας και η παρέα του που στο όνομα της Αριστεράς ακολούθησαν την πιο ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική, υπηρετώντας στο ακέραιο όλες τις εξωτερικές εντολές και ξεπουλώντας αεροδρόμια, λιμάνια, πολιτιστικά μνημεία, αιγιαλούς, δημόσιες επιχειρήσεις, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ-ΕΥΑΘ. Παρέδωσαν τις πρώτες κατοικίες στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, κυβέρνησαν με καταστολή και κλούβες γύρω απ’ το Μαξίμου, περιέκοψαν κι άλλο μισθούς και συντάξεις και παραδόθηκαν στη διαφθορά.
Είμαι εδώ για όλους τους πολίτες αυτής της υπέροχης χώρας. Όλους τους ανθρώπους κάθε ηλικίας που ελπίζουν σε μια καλύτερη και δικαιότερη ζωή. Είμαι εδώ να υπερασπιστώ τα ιδανικά με τα οποία μεγάλωσα και τα υπερασπίσθηκα από το Βήμα της Βουλής και ως Πρόεδρός της.
Αυτά τα πολύτιμα ιδανικά που με οδηγούν στη ζωή μου, στη δουλειά μου και στο κοινωνικό και ακτιβιστικό μου έργο.
Είμαι εδώ να υπερασπιστώ και να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις.
Θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις!
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Ζωή Κωνσταντοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου