Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

Νίκος Ανδρουλάκης σε Τσίπρα :Η παράσταση μίμησης του Ανδρέα Παπανδρέου τελείωσε

 Ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης εξαπέλυσε επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα.

Σε ανάρτησή του στα social media ο κ.Ανδρουλάκης απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα έγραψε πως η παράσταση μίμησης του Ανδρέα Παπανδρέου από τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ τελείωσε και παράλληλα ανέβασε μία φωτογραφία από με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο να πανηγυρίζουν την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ το 2015.

Μάλιστα στην ανάρτηση ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ προσθέτει πως «στις εθνικές εκλογές ο ελληνικός λαός θα αξιολογήσει και την ιδεολογική συνέπεια του καθενός μας»

.

Nikos Androulakis
Η παράσταση μίμησης του Ανδρέα τελείωσε. @atsipras σας παραθέτω μια μόνο εικόνα, που ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις. «Προοδευτικά» μαθήματα δεν δέχομαι από τον αρχιτέκτονα της κυβερνητικής συμμαχίας ΣΥΡΙΖΑ - Ακροδεξιάς. 1/2


Στις επόμενες εθνικές εκλογές ο ελληνικός λαός θα αξιολογήσει και την ιδεολογική συνέπεια του καθενός μας. 2/2

Η ανάρτηση του Νίκου Ανδρουλάκη


«Η παράσταση μίμησης του Ανδρέα τελείωσε. @atsipras σας παραθέτω μια μόνο εικόνα, που ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις. «Προοδευτικά» μαθήματα δεν δέχομαι από τον αρχιτέκτονα της κυβερνητικής συμμαχίας ΣΥΡΙΖΑ - Ακροδεξιάς. Στις επόμενες εθνικές εκλογές ο ελληνικός λαός θα αξιολογήσει και την ιδεολογική συνέπεια του καθενός μας».


Η επίθεση του κ.Ανδρουλάκη στον Αλέξη Τσίπρα έρχεται σε συνέχεια των όσων είπε αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου, αλλά και όσων αναφέρει η εκπρόσωπος Τύπου της Κουμουνδούρου Πόπη Τσαπανίδου ότι αν το ΠΑΣΟΚ συνεργαστεί με τη ΝΔ σημαίνει πως ο κ.Ανδρουλάκης εκβιάζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου