Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΔΕΣΣΑΣ ΚΑΙ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 27-3-2023

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα στις 27/3/2023 στο πάρκο μικρών καταρρακτών της Έδεσσας, συλλαλητήριο για την διάσωση του Νοσοκομείου μας.

Η συντονιστική επιτροπή της κίνησης "Νοσοκομείο Έδεσσας - SOS" ευχαριστεί όλους τους φορείς, τα σωματεία, τους συλλόγους και όλους τους πολίτες που συγκεντρώθηκαν για να δηλώσουν την αγωνία τους και να διεκδικήσουν καλύτερες συνθήκες υγείας.

Ευχαριστεί ιδιαίτερα τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πέλλας

κ. Καλούδη Στυλιανό, τον πρόεδρο της ΕΝΙΠ κ. Αποστολίδη Χαράλαμπο καθώς και την καρδιολόγο του Νοσοκομείου Έδεσσας κ. Καραπατσούδη Ελένη, οι οποίοι περιέγραψαν την πραγματική κατάσταση που επικρατεί στα Νοσοκομεία και στα Κέντρα Υγείας του Νομού μας.

Η κίνηση μας υπόσχεται την συνέχιση του αγώνα για ένα πλήρες και λειτουργικό Νοσοκομείο, με επάρκεια Ιατρικού και Νοσηλευτικού προσωπικού, με Χειριστές μηχανημάτων και την πλήρη επαναλειτουργία της ΜΕΘ.

Σε αυτόν τον αγώνα χρειαζόμαστε όλοι και ελπίζουμε ότι στο μέλλον θα συνταχθούν οι τοπικοί άρχοντες που προς το παρόν έλαμψαν δια της απουσίας τους.

 

Η Συντονιστική Επιτροπή


ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

Οι φορείς και οι πολίτες των Δήμων Έδεσσας, Αλμωπίας και Σκύδρας, οι οποίοι συγκεντρωθήκαμε σήμερα 27/3/2023 στην πλατεία των μικρών καταρρακτών της Έδεσσας, μετά από πρόσκληση της συντονιστικής επιτροπής της κίνησης «ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ SOS»,

ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ την έντονη ανησυχία μας για την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Έδεσσας και ειδικά για την ελλιπή στελέχωση κλινικών και τμημάτων του.

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ δημόσια την αμέριστη συμπαράσταση και ειλικρινή εμπιστοσύνη μας προς τους ιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό και τους εργαζόμενους του Γενικού Νοσοκομείου Έδεσσας και στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα τους.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

1. Την άμεση επαναλειτουργία της ΜΕΘ.

2. Την εγκατάλειψη κάθε σκέψης συγχώνευσης του Νοσοκομείου, καθώς και κατάργησης κλινικών ή τμημάτων του Νοσοκομείου.

3. Την πλήρη κάλυψη των κενών θέσεων ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στο Γενικό Νοσοκομείο Έδεσσας και των Κέντρων Υγείας Έδεσσας, Αριδαίας, Σκύδρας και Άρνισσας.

4. Την ουσιαστική βελτίωση των παρεχόμενων δημόσιων υπηρεσιών υγείας.

 

ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΟΥΜΕ

Την συντονιστική επιτροπή της κίνησης «ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ SOS», να επιδώσει το ψήφισμα σε κάθε αρμόδιο και την δημοσίευση του στον τύπο.

                                              Εντολή Συλλαλητηρίου

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου