Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

Ο Δήμος Σκύδρας στηρίζει τον « 6ο Olympic Day Run Greece »

Την Κυριακή 2 Απριλίου 2023 θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη ο 6ος Ολυμπιακός Αγώνας Δρόμου - «Olympic Day Run Greece».

Αποτελεί τον Μοναδικό Ολυμπιακό Αγώνα Δρόμου της χώρας που διοργανώνεται από το Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης, την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, τη Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία, την Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες, τον ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης και το Διεθνές Κέντρο Ολυμπισμού OLYMPIA σε συνεργασία με φορείς όπως οι οργανισμοί τοπικής αυτοδιοίκησης

.

Πρόκειται για ένα σπουδαίο αθλητικό πρόγραμμα, με αγώνες δρόμου 10Km, 5Km και 1,5Km,καθώς και με παράλληλες εκδηλώσεις πολιτιστικού, εκπαιδευτικού κι εθελοντικού χαρακτήρα για όλους τους πολίτες. Στις δράσεις συμμετέχουν Ολυμπιονίκες, Παραολυμπιονίκες και διακεκριμένοι αθλητές απ΄όλη τη χώρα.

Είναι ένα γεγονός μαζικής συμμετοχής που σκοπό έχει την προώθηση και τη διάδοση της Ολυμπιακής Ιδέας. Αξίζει να τονιστεί ότι εκτός από τη χώρα μας διεξάγεται σε 200 άλλες χώρες στον κόσμο με τη συμμετοχή άνω των 5,5 εκ. δρομέων ετησίως.

Ως Δήμος Σκύδρας στηρίζουμε τη μεγάλη αυτή διοργάνωση και καλούμε τους δημότες μας και κάθε πολίτη ώστε να λάβουν μέρος, είτε ατομικά είτε συλλογικά ως ομάδα ή σωματείο. Σ΄όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα συμμετοχής, και οι νικητές θα λάβουν ειδικά έπαθλα.

Εγγραφές γίνονται στην ιστοσελίδα www.olympicdayrun.gr ή αυτοπροσώπως στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης (Αγ. Δημητρίου και 3ης Σεπτεμβρίου, Θεσσαλονίκη, τηλ.:2310968531 μέχρι τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου