Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

Νίκος Τοπάλης : Οσον αφορά εμάς πρέπει όλοι να αλλάξουμε γιατί το μόνο που θα γίνει είναι να αλλάζουμε Τσατσά στο μπουρδελο που λέγεται Ελλάδα.

 ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ -ΣΚΕΨΕΙΣ.

Είναι δικαίωμα του Λαού να διαδηλωνει, όπως επίσης να μάθει την αλήθεια για το τρομακτικό αυτό δυστύχημα που χάθηκαν 57 νέοι και αθώοι άνθρωποι.
Θα πήγαινα και εγώ να διαδηλωσω ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΌΤΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΕΚΜΕΤΆΛΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ και επειδή έμαθα κάποιες αλήθειες.
ΑΛηΘΕΙΑ 1Η: Πήγε ο άνθρωπος που έχασε τους ανθρωπους του στο Μάτι να διαμαρτηθει, για την διαχρονική ανικανότητα του κράτους και τον έδιωξαν κακήν κακώς γιατί? Μήπως δεν είχε το δικαίωμα.
ΑΛΗΘΕΙΑ 2Η: Οι συνθηκαλιστες του ΟΣΕ θα είναι για να απαιτήσουν την απόλυση και παραδειγματικη τιμωρία του Σταθμάρχη που άφησε το πόστο του για να πάει για σουβλάκια του γιου του? Ή για τον προϊστάμενο που ζήτησε 30 μέρες αναρρωτική για να μην διωχθεί ποινικά?
ΑΛΗΘΕΙΑ 3Η: Οι συνθηκαλιστες του ΕΣΥ θα είναι για την τιμωρία των γιατρών που έδωσαν την άδεια και έγιναν άθελά τους συνένοχοι?
ΑΛΗΘΕΙΑ 4Η: Το παλληκαρι που ακούει στο όνομα Σπιρτζης θα είναι για να μας πει τι έγινε με τις συμβάσεις που ενώ το 2014 λειτουργούσε το σύστημα τώρα δεν λειτουργεί γιατί ακόμα τρέχουμε στα δικαστήρια για τις συμβάσεις?ΑΛΉΘΕΙΑ που εξαφανίστηκε? Αυτός που θα έφερνε την δικαιοσύνη είτε με το καλό είτε με το άγριο!!!
ΑΛΗΘΕΙΑ 5Η:Θεωρήθηκε παρέμβαση στην δικαιοσύνη η ΑΝΟΙΧΤΗ επιστολή του Πρωθυπουργού προς τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να δώσει προτεραιότητα στην υπόθεση. Δεν νομίζετε ότι θα ήταν πολύ χαζό να το κάνει δημόσια? Και επειδή χάσαμε το νόημα των λέξεων ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΛΕΓΕΤΑΙ αυτό που έκανε ο Παπαγγελοπουλος πιέζοντας την Εισαγγελέα Τουλουπακη να κατασκευασει ενόχους ενώ ήταν αθώοι και καταδικαστηκε. Επίσης αυτό που έκανε ο Τζανακοπουλος πηγαίνοντας στο δικαστήριο να ρωτήσει πως πάει η υπόθεση. Όπως και για το μάτι που απειλούσαν τους εμπειρογνωμονες να μην πουν τίποτα για πολιτικά πρόσωπα γτ "θα τους σκιζαν τα φαρδουλα".
ΑΛΗΘΕΙΑ 6Η:ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΝΑΝΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΙ ? 102 ΝΕΚΡΟΙ ΉΤΑΝ.
Γι΄ αυτούς τους λόγους δεν θα πάω σε διαδήλωση γιατί δεν θέλω να γίνω παιγνίδι αθλίων δημαγωγων. αλλά πηγαίνοντας στο κοιμητήριο να κάνω τρισαγιο στην μητέρα μου ζήτησα από τον ιερέα να πει:"αναπαυσον τους αδίκως τελιωθεντας εν δυστηχυματι των Τεμπών "
Και άναψα και ένα κερί. Νομίζω ότι είναι πολύ καλύτερο. Οσον αφορά τους ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ο Θεός να τους αναπαυσει και καλό κουράγιο στους δικούς τους. Οσον αφορά εμάς πρέπει όλοι να αλλάξουμε γιατί το μόνο που θα γίνει είναι να αλλάζουμε Τσατσά στο μπουρδελο που λέγεται Ελλάδα.
Εννοείται βέβαια ότι και η παρούσα κυβέρνηση έχει μεγάλη ευθύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου