Κυριακή 12 Μαρτίου 2023

«Αφήστε με, πονάω!»: Σεξουαλική παρενόχληση και εκφοβισμό από συμμαθητές της

 Το παιδί έχει ήδη ξεκινήσει συνεδρίες με παιδοψυχολόγο για να αντιμετωπίσει αυτό το περιστατικό. «Μέχρι πότε θα έχει αυτό το τραύμα στην ψυχή του;», αναρωτιέται η μητέρα του που ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι συνέβη κάτι τέτοιο στο παιδί της και, μάλιστα, μέσα στο σχολείο.

«Το παιδί μου έχει εφιάλτες. Φωνάζει στον ύπνο του "Αφήστε με, πονάω!", όπως έλεγε και στα παιδιά που το παρενόχλησαν στις τουαλέτες του σχολείου»

.  Τα παραπάνω αναφέρει στο Cretalive η μαμά ενός κοριτσιού 7 ετών, μαθήτριας της Α τάξης του Δημοτικού.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει, το παιδί ήταν στην τουαλέτα του σχολείου την ώρα του διαλλείματος και παιδιά Ε’ τάξης του έκαναν άσεμνες χειρονομίες. Πρόκειται για τη δεύτερη καταγγελία για το ίδιο σχολείο και η υπόθεση βρίσκεται πια στα χέρια της Δικαιοσύνης. Η μητέρα αναφέρει πως το κορίτσι της έχει ξεσπάσματα θυμού ενώ ακόμα και σήμερα την ενοχλούν τα μεγαλύτερα παιδιά.

Σύμφωνα με την ίδια, της κλωτσούν την τσάντα, την κοιτάνε αγριεμένα και η μικρή φοβάται να πάει στο σχολείο. Πρόσφατα, έγινε μια εκδήλωση στον χώρο του σχολείου και το παιδί δεν ήθελε να παρευρεθεί για να μην είναι στον ίδιο χώρο με τα άλλα παιδιά. Η μητέρα της 7χρονης θέλει να μπορεί η κόρη της να είναι ασφαλής στο σχολείο, να μη χάσει την εμπιστοσύνη της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου