Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

 Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Έδεσσας και Αλμωπίας και η Πανελλήνια Ομοσπονδία  Σωματείων Εργαζομένων σε Ψυγεία – Διαλογητήρια – Κονσερβοποιεία - Κιβωτοποιεία και λοιπούς συναφούς κλάδους, καλούμε τα σωματεία που είναι μέλη της δύναμης μας καθώς και όλους τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν στο μεγάλο συλλαλητήριο την Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023, ώρα 13:00, στην πλατεία των μικρών καταρρακτών της Έδεσσας.     

Όπως σε κάθε περίσταση είμασταν μπροστά για να υπερασπιστούμε

τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τον κάθε ένα μεμονωμένα, αλλά και σε θέματα που αφορούν γενικά όλους μας στην περιοχή δώσαμε τους αγώνες που μπορούσαμε. Έτσι και τώρα διεκδικούμε και προσπαθούμε για την ομαλή και πλήρη λειτουργία του Νοσοκομείου μας που εκτός από την Έδεσσα εξυπηρετεί και την Αλμωπία και την Σκύδρα, το οποίο αγαπάμε και χρειαζόμαστε.                                                                                                                         Τα νοσοκομεία δεν είναι επιχειρήσεις για να κλείνουν όταν δεν είναι κερδοφόρα.     

Δεν είμαστε απέναντι από την διοίκηση του νοσοκομείου, η προσπάθεια που κάνουμε αποσκοπεί στο να βοηθήσουμε στην εξυγίανση του Νοσοκομείου.

Είναι ένα θέμα που μας αφορά όλους, είτε για μας τους ίδιους είτε για κάποιον συγγενή και φίλο. Πρέπει να δείξουμε ότι η υγεία είναι αδιαπραγμάτευτο αγαθό και πρέπει όλοι να έχουν πρόσβαση στην δωρεάν δημόσια υγεία. Δεν πρέπει να λείψει κανένας από το συλλαλητήριο.                                            

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου