Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ - ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ

 
Το Σάββατο 18-03-2023 πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό στάδιο Αμπελοκήπων η Β’ εαρινή συνάντηση στίβου στον οποίο συμμετείχαν αθλητές από όλη τη Βόρεια Ελλάδα. Ο σύλλογος μας συμμετείχε με 5 αθλητές οι οποίοι στον πρώτο αγώνα σε ανοιχτό στίβο για φέτος έδειξαν ότι βρίσκονται πολύ καλή κατάσταση και έχουμε να περιμένουμε πολλά από αυτούς στην σεζόν που ξεκινάει.  

Συγκεκριμένα στην 5η θέση ανάμεσα σε 32 κορίτσια

βρέθηκε η Αϊναλίδου Μαγδαληνή στη σφαιροβολία, η οποία έκανε επίδοση 8.44 (ατομικό ρεκόρ). Να πούμε ότι η Μάγδα μας επιλέχθηκε στο πρόγραμμα του ΣΕΓΑΣ "Προπονούμαι με τους καλύτερους" στο αγώνισμα της δισκοβολίας με το οποίο ασχολείται.  

Στην 5η θέση βρέθηκε και ο αδερφός της, Αϊναλίδης Φίλιππος, στο άλμα σε μήκος ο οποίος με επίδοση 5,03 πλησίασε το ατομικό του ρεκόρ και περιμένουμε σύντομα να το καταρρίψει.  

Στην 4η θέση ήταν η Μοσχάκη Νίκη στο άλμα σε ύψος όπου έκανε επίδοση 1,35. 

Ο Χατζηγρηγορίου Θοδωρής έκανε το ντεμπούτο του στο ακόντιο με επίδοση 25,21 μόλις 13 εκατοστά λιγότερο από τον 3ο και το χάλκινο μετάλλιο. 

Τέλος στο πολύ απαιτητικό αγώνισμα του Τέτραθλου αγωνίστηκε η Ούγκρη Δήμητρα η οποία κατατάχθηκε 7η συνολικά με τις εξής επιδόσεις: 80μ με εμπόδια 15,71 (ατομικό ρεκόρ), σφαίρα (6,85μ, 4η καλύτερη επίδοση, ατομικό ρεκορ) , μήκος (4,37, 4η καλύτερη επίδοση, ατομικό ρεκόρ) και 600μ (2.02.37) .  

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και αναμένουμε τη συνέχεια!!!  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου