Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023

NBA, Μοράντ: Πιθανό να επεκταθεί η τιμωρία του για το σκηνικό με το όπλο που έδειξε σε live στο Instagram

 Ο Τζα Μοράντ βρίσκεται στο επίκεντρο μετά τον σάλο που δημιούργησε επειδή έδειξε όπλο σε live στο Instagram. Η "συγγνώμη" του και η απόφασή του να απενεργοποιήσει τους λογαριασμούς του στα social media ήταν το πρώτο βήμα προς την σωστή κατεύθυνση. Η τιμωρία του ωστόσο ενδέχεται να είναι πιο σκληρή από τους δύο αγώνες που του επιβλήθηκαν αρχικά.Αυτό υποστήριξε ο τεχνικός των Γκρίζλις, Τέιλορ Τζένκινς, σε δηλώσεις του, ξεκαθαρίζοντας ότι το Μέμφις είναι στο πλευρό του σταρ του, αλλά θέλει να διασφαλίσει ότι ο Μοράντ θα καταλάβει το λάθος του. "Έχουμε πει ότι θα λείψει τουλάχιστον δύο αγώνες. Είναι όμως μία διαδικασία επούλωσης αυτή που συμβαίνει. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τζένκινς, για να προσθέσει στην συνέχεια:

"Παίρνουμε πολύ σοβαρά το ζήτημα. Υπάρχει ένα πλαίσιο στήριξης για κάποιο ώστε να βελτιωθεί όταν χρειάζεται βοήθεια. Πρέπει όμως όλοι να σέβονται την ομάδα και αυτά τα οποία πρεσβεύει".

Κλείνοντας το ζήτημα, ο Τζένκινς δήλωσε: "Προφανώς σε εθνικό επίπεδο, αλλά και στην λίγκα υπάρχει μεγάλη προσοχή στο θέμα της οπλοκατοχης και της βίας. Αυτή είναι η στάση που έχουμε πάρει για να στηρίξουμε τον Μοράντ ώστε να ωριμάσει μέσα από αυτή την διαδικασία. Είναι μία ευκαιρία να μάθει και ελπίζουμε να βγούμε καλύτεροι από αυτό".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου