Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023

Νέος εκτροχιασμός με τρένο της Norfolk Southern – Σε καραντίνα οι κάτοικοι της περιοχής

 
Την εντολή να παραμείνουν στα σπίτια τους έλαβαν το Σάββατο οι κάτοικοι του Οχάιο, έπειτα από ακόμη έναν εκτροχιασμό τρένου της εταιρείας Norfolk Southern .

Το

Σάββατο(5/3) γύρω στις 5 μ.μ. η αμαξοστοιχία 212 εκτροχιάστηκε κοντά στο Prime Ohio Business Park στο Σπρίνγκφιλντ. Συγκεκριμένα, περίπου 20 βαγόνια «έχασαν τον δρόμο τους» την ώρα που το τρένο διέσχιζε την πόλη του Οχάιο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι, ο εκτροχιασμός του Σαββάτου σημειώθηκε περίπου 300 μίλια νοτιοανατολικά της «Ανατολικής Παλαιστίνης», περιοχή του Οχάιο στην οποία στις 3 Φεβρουαρίου σημειώθηκε έκρηξη έπειτα από εκτροχιασμό τρένου της εταιρείας Norfolk Southern, το οποίο μετέφερε τοξικά χημικά υλικά.

Μετά την έκρηξη που προκλήθηκε από τον τραγικό εκτροχιασμό στην Ανατολική Παλαιστίνη μολύνθηκαν περίπου 4 εκατομμύρια λίτρα νερού και 6 τόνοι χώματος.

Σημειώνεται ότι οι κάτοικοι συνεχίζουν και αρρωσταίνουν από τις τοξίνες που απελευθερώθηκαν στην ατμόσφαιρα τον περασμένο μήνα. Από δείγμα 170 κατοίκων της περιοχής το πιο κοινό σύμπτωμα είναι ο πονοκέφαλος (74% των ερωτηθέντων). Το 64% των ερωτηθέντων ανέφερε άγχος, το 61% βήχα, το 58% κόπωση και το 52% ερεθισμό, πόνο, ακόμη και κάψιμο στο δέρμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου