Πέμπτη 20 Απριλίου 2023

Μπακς - Χιτ 138-122 Ασύλληπτο ξέσπασμα χωρίς τον Αντετοκούνμπο και δύο ρεκόρ για το Μιλγουόκι που έκανε το 1-1 στη σειρά

 
Ο κορυφαίος παίκτης της σειράς, έμεινε εκτός αγώνα. Οι Μπακς είχαν πίεση, όμως τα ξημερώματα της Πέμπτης (20/4) έδειξαν ότι είτε με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, είτε χωρίς αυτόν, είναι ομάδα ανώτερου επιπέδου από τους Χιτ. Τους νίκησαν με 138-122, έκαναν ρεκόρ στην ιστορία του οργανισμού με 81 πόντους στο α' μέρος και δεύτερο ρεκόρ με εύστοχα τρίποντα σε έναν αγώνα post season και τώρα θα ταξιδέψουν στο Μαϊάμι για το μπρέικ που θα τους δώσει πίσω το αβαντάζ έδρας.

Η απραξία μίας εβδομάδας πλήγωσε στο Game 1 τα Ελάφια, αυτή τη φορά όμως η κατάσταση ήταν εντελώς διαφορετική. Η μπάλα πήγε από νωρίς στον Μπρουκ Λόπεζ που δεν είχε αντίπαλο στη ρακέτα, ο Μπόμπι Πόρτις ήταν ανίκητος στο ριμπάουντ και από εκεί και πέρα οι περιφερειακοί έπαιζαν με τη... σκυτάλη. Τόσο πολύ, που στο φινάλε της βραδιάς έξι παίκτες είχαν +15 πόντους, επίδοση που συνιστά ισοφάριση ενός ακόμη ρεκόρ στην ιστορία των NBA playoffs.

Πότε ο Πατ Κόνατον (DNP στο πρώτο ματς), πότε ο Κρις Μίντλετον, πότε ο Γκρέισον Άλεν και πότε ο Τζο Ινγκλς, έβαλαν τα περιφερειακά σουτ καθώς ο Τζρου Χόλιντεϊ έκανε μαγικά πράγματα και στις δύο πλευρές του παρκέ. Και στην άμυνα και στην επίθεση. Και στο σκοράρισμα και στη δημιουργία. Τεράστιο ματς από τον δεύτερο καλύτερο παίκτη αυτής της ομάδας που διανύει φανταστική σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου