Τετάρτη 12 Απριλίου 2023

Τερματοφύλακας του Βόλου ο φερόμενος βιαστής της 17χρονης μαθητριας

Ο Μπόρις Κλέιμαν βρίσκεται σε κελί στα κρατητήρια του 7ου στη ΓΑΔΑ και, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι σε  κακή ψυχολογική κατάσταση.

Ο τερματοφύλακας αρνείται τα πάντα και ισχυρίζεται ότι η ανήλικη μαθήτρια ήταν αυτή που τον πλησίασε πρώτη ερωτικά και δεν θα έκανε ποτέ κάτι χωρίς συναίνεση καθώς και ο ίδιος είναι πατέρας τριών παιδιών.

Η Εισαγγελία άσκησε σε βάρος του τερματοφύλακα ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, ενώ ο ίδιος κατηγορείται για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου

και προμήθεια-κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση. Ο Κλέιμαν θα βρεθεί τη Μ. Πέμπτη ενώπιον του ανακριτή.

Το χρονικό 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του real.gr, το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης σε γνωστό κλαμπ του Κολωνακίου όταν ο ποδοσφαιριστής ήρθε στα χέρια με τέσσερις Βέλγους που συνόδευαν την κοπέλα.

Η συμπλοκή μεταφέρθηκε εξωτερικά του καταστήματος με αποτέλεσμα να επέμβει η Αστυνομία. Όλοι οι εμπλεκόμενοι προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα Συντάγματος όπου δεν αλληλομηνύθηκαν με αποτέλεσμα να αφεθούν αρχικά ελεύθεροι.

Εν συνεχεία, ο ένας από τους Βέλγους κατήγγειλε στους αστυνομικούς ότι ο ποδοσφαιριστής είχε ασελγήσει σε βάρος της κοπέλας του στο εσωτερικό του καταστήματος. Η κοπέλα αναζητήθηκε από τους αστυνομικούς και όταν ανευρέθη επιβεβαίωσε την καταγγελία και κατέθεσε μήνυση σε βάρος του ποδοσφαιριστή.

Άμεσα συνελήφθη και μάλιστα κατά τη διάρκεια σωματικού ελέγχου βρέθηκε στην κατοχή του μικροποσότητα ηρωίνης.

Eκτός Βόλου Κλέιμαν και Εσκοβάλ - Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Μετά από απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ, Αχιλλέα Μπέου, ο Βόλος έθεσε εκτός ομάδας τον Ισραηλινό βασικό του τερματοφύλακα, Μπόρις Κλέιμαν, αλλά και τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό, Ροντρίγκο Εσκοβάλ.

Στην ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Βόλος αναφέρει: «Με απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ Βόλος κ. Αχιλλέα Μπέου, έχουν τεθεί εκτός ομάδας οι Μπόρις Κλέιμαν και Ροντρίγκο Εσκοβάλ και έχει ξεκινήσει η διαδικασία για διακοπή των συμβολαίων τους. Ηδη έχουν ενημερωθεί οι μάνατζερ τους».

Mπέος: «Να φάει και 2-3 χρόνια παραπάνω από μένα»

Ο δήμαρχος και πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος, Αχιλλέας Μπέος, δεν έκρυψε τη δυσάρεσκειά του όταν έμαθε για το περιστατικό ασέλγειας σε βάρος ανήλικης από τον ποδοσφαιριστή της ομάδας του, Μπόρις Κλέιμαν.

Όπως αναφέρει το thenewspaper.gr, ο δήμαρχος και πρόεδρος του Βόλου είπε: «Όταν με πληροφορήσανε σάστισα για ένα λεπτό δεν ήξερα τι να πω. Είναι πατέρας τριών χαριτωμένων παιδιών και παντρεμένος και για αυτό το κομμάτι βγήκα ακόμη περισσότερο εκτός εαυτού. Το περιστατικό με την κατοχή ουσιών, περνάει σε δεύτερη μοίρα μπροστά στην πράξη που έκανε σε ένα κοριτσάκι 15-16 ετών που ήταν σε σχολική εκδρομή. Είναι λυπηρό. Δεν μπορεί να το συλλάβει ο νους μου. Έχει παιδιά πως μπορεί να κακοποιήσει ένα μικρό κορίτσι; Σε αυτά τα θέματα δεν δέχομαι την παραμικρή συζήτηση και τέθηκαν μαζί με τον Εσκοβάλ εκτός ομάδας, ο οποίος ήταν στην παρέα του. Είναι ακατανόητο». 

«Ο Κλέιμαν πήρε τηλέφωνο τον τεχνικό διευθυντή της ομάδα και ζήτησε δικηγόρο και του είπα όχι δικηγόρο, να φάει και 2-3 χρόνια παραπάνω από μένα…. Είμαι αμείλικτος σε τέτοια θέματα. Έμαθα ότι έγινε και συμπλοκή με την παρέα της κοπελίτσας και κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα και θα ακολουθεί η διαδικασία που προβλέπει ο νόμος».

Για τον Εσκοβάλ ανέφερε: «Από τη στιγμή που ήταν παρέα θα μπορούσε να το αποτρέψει. Πίνετε μαζί και δεν μπορείς να τον σταματήσεις; Για μένα συμμετέχεις…Δεν θέλω τέτοιους παίκτες στην ομάδα, αλλά ούτε τέτοιους ανθρώπους στην πόλη. Μπράβο στο κορίτσι που κατήγγειλε το περιστατικό. Η παρέα του κοριτσιού τον περίμενε έξω από το μαγαζί και έπεσε πολύ ξύλο».

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

«Συνελήφθη αλλοδαπός κατηγορούμενος για βιασμό και παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών 

Συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, πρώτες πρωινές ώρες της 11-4-2023 από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), αλλοδαπός και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής για βιασμό και παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα ο ανωτέρω κατηγορείται ότι προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικης αλλοδαπής εντός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος . Επιπλέον στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ηρωίνη βάρους 1,5 γραμμ.

Επιπρόσθετα, συνελήφθη και 18χρονος αλλοδαπός, φιλικό πρόσωπο της παθούσας, για παράβαση του νόμου περί όπλων, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μαχαίρι, ο οποίος λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος. 

Οι ανωτέρω εντοπίστηκαν εξωτερικά του καταστήματος και οδηγήθηκαν στο οικείο Τμήμα Ασφαλείας μετά από επεισόδιο που έλαβε χώρα μεταξύ τους. 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου