Δευτέρα 10 Απριλίου 2023

Από την ηλικία των 7 ετών φέρεται να ζούσε το απόλυτο μαρτύριο μέσα στο σπίτι της στα χέρια του πατριού της

 Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η 13χρονη στους αστυνομικούς, η τελευταία φορά που ο 49χρονος πατριός φέρεται να τη βίασε, ήταν τον περασμένο Αύγουστο. Μετά την καταγγελία και τη δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του, ο 49χρονος πέρασε από ανακριτή και εισαγγελέα οι οποίοι μετά την απολογία του τον άφησαν ελεύθερο με περιοριστικούς όρους.
Ο 49χρονος κατέθεσε πως ουδέποτε άγγιξε την ανήλικη, η οποία, σύμφωνα με εκείνον, είχε έντονη κοινωνική ζωή και πως ίσως κρύβεται κάποιο κίνητρο πίσω από την καταγγελία της. 
Η ανήλικη υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση η οποία έδειξε ότι πράγματι είχε προηγηθεί σεξουαλική πράξη, χωρίς όμως να μπορεί να προσδιοριστεί ο χρόνος ούτε και η ενδεχόμενη άσκηση βίας.
«Ήθελα να κάνω εμετό»
«Η πρώτη μου αντίδραση ήταν ότι θα κάνω εμετό, μετά σκέφτηκα ''θα τον σκοτώσω'' και μετά επικράτησε η λογική μου», είπε από την πλευρά της η μητέρα του παδιού. «Η 13χρονη κόρη μου, μου αποκάλυψε μετά από πίεση των φίλων της ότι ο επί σειρά ετών σύντροφός μου την κακοποιούσε σεξουαλικά από την ηλικία των 7 ετών».
«Άρχισε να με ακουμπάει σε σημεία χωρίς τη θέλησή μου ή να με αναγκάζει να κάνω και εγώ το ίδιο. Θυμάμαι να πονάω πολύ. Είχα δακρύσει αλλά δεν μου έβγαινε να φωνάξω. Αυτό γινόταν για χρόνια μέσα στο σπίτι, ακόμη και όταν η μαμά ήταν μέσα. Σταματούσε όταν άκουγε να έρχεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου