Τρίτη 11 Απριλίου 2023

Ιορδάνης Τζαμτζής: «Σε εξέλιξη συνδυαστικά έργα για την οδική ασφάλεια στην Πέλλα»

 Στην βελτίωση της ασφάλειας του οδικού δικτύου στοχεύει η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, με ένα έργο το οποίο περιλαμβάνει ευρύ πλέγμα παρεμβάσεων, προϋπολογισμού 500.000 ευρώ. Μεταξύ των εργασιών που προβλέπονται είναι η κατακόρυφη σήμανση, η τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας κατά μήκος του οδικού δικτύου, η ενίσχυση των γεφυρών κλπ.

Στο πλαίσιο του έργου, άρχισαν το πρωί  οι αντικαταστάσεις αρμών διαστολής, με ασφαλτούχα μείγματα, σε καταστρώματα γεφυρών

.  Το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Ιορδάνης Τζαμτζής, επέβλεψε τις εργασίες των τεχνικών συνεργείων, στη γέφυρα Εδεσσαίου, στη Σκύδρα ενώ ανάλογες παρεμβάσεις θα ακολουθήσουν στη γέφυρα του Εδεσσαίου, στα  Σεβαστιανά και στις γέφυρες του Επαρχιακού Οδικού δικτύου  της Αλμωπίας, από Άψαλο έως Αριδαία.

Σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Ιορδάνης Τζαμτζής, τόνισε : «Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στη βελτίωση των στοιχείων ασφαλείας στους δρόμους της Πέλλας.   Αξιοποιούμε με τον καλύτερο τρόπο τους διαθέσιμους πόρους για να μειώσουμε τους παράγοντες κινδύνου στους δρόμους ευθύνης μας, ώστε να γίνουν οι μετακινήσεις μας ταχύτερες και ασφαλέστερες. Το συγκεκριμένο έργο μόλις ξεκίνησε και εξελίσσεται συνδυαστικά με άλλες, συμπληρωματικές παρεμβάσεις, στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Πέλλας».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου