Πέμπτη 20 Απριλίου 2023

Γιάννης Τσεπκεντζής : Οργανώνουμε τις υποστελεχωμένες υπηρεσίες με επιστημονικό δυναμικό

Ο Αντώνης Κυρμίζογλου είναι Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός απόφοιτος της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Διαχείριση Τεχνικών Έργων
 του ΕΑΠ.

Από το 2006 έως 2016 εργάστηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας στην Έδεσσα, διατηρώντας το δικό του τεχνικό γραφείο, ενώ από το 2017 μέχρι σήμερα εργάζεται στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Πέλλας.
Η πολύτιμη εμπειρία και η εξειδικευμένη γνώση του σε τεχνικά θέματα ,τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα, είναι εξαιρετικά σημαντική καθώς βοηθά στην ουσιαστική κατανόηση και την επίλυση προβλημάτων που αναπόφευκτα προκύπτουν ανάμεσα στους δύο χώρους!
Ταυτόχρονα είναι εκλεγμένος αντιπρόσωπος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία της ΕΜΔΥΔΑΣ.
Είναι παντρεμένος με την κτηνίατρο Άννα Μέρα και πατέρας δύο παιδιών.
Το ήθος και η διάθεση του για ανιδιοτελή προσφορά εκφράστηκε μέσα από την ενεργή παρουσία του σε συλλόγους της πόλης μας.
Πρόκειται για ένα φίλο και συνεργάτη με υψηλό αίσθημα ευθύνης και καθήκοντος!
Οι έντονες κοινωνικές ανησυχίες και το ενδιαφέρον του για τα κοινά της πόλης, κατέστησαν μονόδρομο την επιλογή του να τιμήσει με τη συμμετοχή του την Κοινωνία σε Κίνηση!
Η αυτοδιοικητική μας οικογένεια, σε μία εποχή που οι δημοτικές μας υπηρεσίες είναι επικίνδυνα υποστελεχωμένες, αισθάνεται ακόμη πιο σίγουρη προσθέτοντας στις τάξεις της επιστημονικό δυναμικό που θα τη βοηθήσει να χτίσει το μέλλον του τόπου μας!
Καλώς ήρθες Αντώνη!
Anthony Kyrmizoglou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου