Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ !!!

  Εργασίες διαγράμμισης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών  θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Πέμπτη 20 Απριλίου έως και την Πέμπτη 27 Απριλίου 2023.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες διαγράμμισης επί του οδοστρώματος στην Εθνική Οδό

Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, από τη Χ.Θ. 13+400 (ανισόπεδος κόμβος Α/Κ Θέρμης) έως τη Χ.Θ. 30+500 (ανισόπεδος κόμβος Α/Κ Λακκώματος).

     Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την Πέμπτη 20 Απριλίου έως και την Πέμπτη 27 Απριλίου 2023, από τις 7.00 π.μ. έως τη δύση του ηλίου, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

    Θα εκτελεστούν από κινητά συνεργεία και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της οδού και στις δύο κατευθύνσεις, με αποκλεισμό της αντίστοιχης λωρίδας κυκλοφορίας τμηματικά, σύμφωνα με τη σχετική απόφαση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

    Επισημαίνεται ότι ο χρόνος αποκλεισμού των τμημάτων της οδού για την εκτέλεση των εργασιών θα είναι σχετικά μικρός και σύμφωνα με την εξέλιξη των εργασιών.

Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης  ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των  εργασιών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου