Τετάρτη 3 Μαΐου 2023

Μαρία Γιακαμόζη :Παραμένω στις επάλξεις και στο πλευρό της Δημάρχου Προς αποκατάσταση της αλήθειας

Ο τοπικός τύπος,σε αβάσιμο δημοσίευμά του με παραπλανητικό μάλιστα τίτλο κάνοντας συνειρμούς αντί να κάνει εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ ως όφειλε αμφισβητεί την επιτυχία της Ανθοέκθεσης Σκύδρας σε τέτοιο βαθμό μάλιστα,που προκάλεσε την παραίτησή μου ως υπεύθυνης της διοργάνωσης Αντιδημάρχου, λέει!
Επειδή τόσο εγώ όσο και το περιβάλλον μου δεχθήκαμε δεκάδες τηλεφωνημάτων και μηνυμάτων φίλων και συνδημοτών,που διαπίστωσαν ιδίοις όμμασι την επιτυχία -μονον όσοι έχουν μάτια κι αυτιά" κλειστα"στις επιτυχίες της δημοτικής αρχής δεν την είδαν-και με απορία ρωτούν για την παραίτησή μου , θεωρώ χρέος μου και ανάγκη μου ταυτόχρονα να αποκαταστήσω την αλήθεια,αν και το έκανε ήδη η Δήμαρχος,η οποία φροντίζει για εμάς πριν από μας.
Η μια και μοναδική αλήθεια λοιπόν είναι ότι η Ανθοέκθεση Σκύδρας ήταν απόλυτα επιτυχής καθώς εκπληρώθηκε ο σκοπός και ο στόχος της,που είναι η εξωστρέφεια,η προσέλκυση επισκεπτών,η τοπική ανάπτυξη,η προβολή κι ανάδειξη του τοπικού ανθρώπινου δυναμικού,η ψυχαγωγία και η διασκέδαση που τόσο έχουμε όλοι μας ανάγκη!.
Και δεν το λέμε εμείς....
το λένε οι εκθέτες μας,οι επαγγελματίες της πόλης,το πλήθος των επισκεπτών,οι συμμετέχοντες στις καθημερινές παράλληλες δράσεις,οι πεντακόσιοι και πλέον φιλοξενούμενοί μας από 19 Συλλόγους Θεσσαλίας και Μακεδονίας!
Δεύτερον η παραίτησή μου από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού ήταν προειλημμένη απόφαση,όπως κι αυτές των Αντιδημάρχων, που προηγήθηκαν εμού και ανέλαβαν την συγκεκριμένη Αντιδημαρχία από τον Σεπτέμβριο του 2023 και μετά.
Οι λόγοι έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί από την Δήμαρχο.
Ανέλαβα το συγκεκριμένο τρίμηνο προκειμένου εκτός των άλλων να διοργανώσω τις δύο από τις μεγάλες εκδηλώσεις του Δήμου μας,το Καρναβάλι Σκύδρας και την Ανθοέκθεση Σκύδρας τις οποίες έφερα σε πέρας έχοντας στη διάθεσή μου πολύ μικρό χρονικο διάστημα προετοιμασίας και για τις οποίες κατέθεσα προσωπικό χρόνο, αγάπη,μεράκι και ψυχή και σκληρή δουλειά.
Παραμένω στις επάλξεις και στο πλευρό της Δημάρχου συνεχίζοντας την άσκηση των καθηκόντων μου ως Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης .
Κατερίνα Ιγνατιάδου σ ευχαριστώ από καρδιάς για όλα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου