Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

Επιπρόσθετες εργασίες αποκατάστασης στηθαίων ασφαλείας στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

 
 
Επιπρόσθετες ε
ργασίες αποκατάστασης κατεστραμμένων μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Πέμπτη 18 Μαΐου, την Παρασκευή 19 Μαΐου και τη Δευτέρα 22 Μαΐου 2023.

   Πιο συγκεκριμένα, εργασίες αποκατάστασης των κατεστραμμένων μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας θα πραγματοποιηθούν

 από τη Χ.Θ. 18+200 έως τη Χ.Θ. 18+500 της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών (ανισόπεδος κόμβος Ν.Ρυσίου), στο δεξιό έρεισμα με κατεύθυνση προς τα Νέα Μουδανιά.

   Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 18 Μαΐου, την Παρασκευή 19 Μαΐου και τη Δευτέρα 22 Μαΐου 2023, από τις 07.00 π.μ. έως τη δύση του ηλίου και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

      Οι εργασίες θα εκτελεστούν από κινητά συνεργεία στα στηθαία ασφαλείας της οδού, στο δεξιό ρεύμα κυκλοφορίας της οδού, με αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας τμηματικά, σύμφωνα με τη σχετική Απόφαση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

     Επισημαίνεται ότι ο χρόνος αποκλεισμού των τμημάτων της οδού για την εκτέλεση των εργασιών θα είναι σχετικά μικρός και σύμφωνα με την εξέλιξη των εργασιών.

    Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των  εργασιών.      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου