Δευτέρα 15 Μαΐου 2023

ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ


ΤΡΙΤΗ 16 ΜΑΪΟΥ 2023 ΩΡΑ:20:00 ΞΕΝΙΤΙΔΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Τα ποντιακά σωματεία της Αλμωπίας σας παρουσιάζουν το ντοκιμαντέρ του Νίκου Ασλανίδη ¨Η ΜΠΑΝΤΑ¨ (Βασισμένο στην αληθινή ιστορία του μοναδικού επιζήσαντα από την φιλαρμονική ορχήστρα της Κερασούντας), Είσοδος ελεύθερη.

ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΜΑΪΟΥ 2023 ΩΡΑ:09:00-12:30 HOTEL “LIDRA” Ο Σ.Ε.Α ¨Προσφορά ζωής¨, ο Φ.Ο.Αριδάιας και οι Ποντιακοί Σύλλογοι της Αλμωπίας σας προσκαλούν σε εθελοντική αιμοδοσία για την ημέρα μνήμης των θυμάτων γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΜΑΪΟΥ 2023 ΩΡΑ: 19:00 MΝΗΜΕΙΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ. Η Εύξεινος Λέσχη Αλμωπίας σας προσκαλεί στο μνημείο ποντιακού Ελληνισμού στην πόλη της Αριδαία όπου θα τελεστεί τρισάγιο στη μνήμη των 353.000 θυμάτων της Γενοκτονίας. ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ…

ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΜΑΪΟΥ 2023 ΩΡΑ: 19:00 ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΞΕΙΝΟΥ ΛΕΣΧΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ Στο πλαίσιο της Ημέρας Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου οι Εκδόσεις Πηγή, η βιβλιοθήκη «Λάζαρος Επιγαρίδης» της Εύξεινου Λέσχης Αλμωπίας, το βιβλιοπωλείο «Συμβολή», και ο συγγραφέας Ευστράτιος Βιληγέννης, σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου του ιστορικού μυθιστορήματος, με τίτλο «Τελευταίο γράμμα απ’ τον Πόντο»

ΝΙΚΗ  νικολετα ΠΟΖΙΔΟΥ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ. ΠΕΛΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου