Δευτέρα 15 Μαΐου 2023

ΔΕΥΑ Αλμωπίας «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΔΕΥΑ ΑΛΜΩΠΙΑΣ»

 Έγκριση 8.995.391,52€ για την ΔΕΥΑ ΑΛΜΩΠΙΑΣ. Πολύ σπουδαία χρηματοδότηση κατάφερε να εξασφαλίσει η ΔΕΥΑ Αλμωπίας για καινοτόμες λύσεις διαχείρισης των δικτύων ύδρευσης. Συγκεκριμένα εντάχθηκε η πράξη «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΔΕΥΑ ΑΛΜΩΠΙΑΣ» με κωδικό ΟΠΣ 5201814 στον άξονα «Διατήρηση και προστασία του περιβάλλοντος - προαγωγή της αποδοτικής χρήσης των πόρων».

Η πράξη αφορά την προμήθεια και εγκατάσταση ενός ολοκληρωμένου συστήματος συλλογής πληροφοριών, όπως πίεση, στάθμη,

παροχή εποπτικού ελέγχου, διαχείρισης και επεμβάσεως στη λειτουργία του δικτύου ύδρευσης του Δήμου Αλμωπίας, με σκοπό την εξοικονόμηση του πόσιμου νερού και τη μείωση των διαρροών. ●Περιλαμβάνεται η προμήθεια και θέση σε λειτουργία συνολικά 149 εγκαταστάσεων Τοπικών Σταθμών Ελέγχου(πίεσης, παροχής, ποιότητας νερού) ●Παρακολούθηση της κατανάλωσης της ηλεκτρικής ενέργειας μέσω υφιστάμενων μετρητών και εξειδικευμένων λογισμικών διαχείρισης ενέργειας. ●Εγκατάσταση οργάνων μέτρησης και ρύθμισης της υδραυλικής λειτουργίας του δικτύου ύδρευσης και των δεξαμενών και πίεσης αγωγών. ●Προμήθεια εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία ασύρματου συστήματος αυτόματης τηλεμετρικής καταμέτρησης υδρομετρητών (A.M.R) που απαρτίζεται από 8277 υδρομετρητές. ●Εγκατάσταση ενός Κεντρικού Συστήματος Ελέγχου (ΚΣΕ) που στοχεύει στη συγκέντρωση όλων των στοιχείων από τις τοπικές εγκαταστάσεις. ●Εγκατάσταση ειδικών λογισμικών παρακολούθησης της λειτουργίας και της απόδοσης του δικτύου.

Στόχος μας ο εκσυγχρονισμός του δικτύου της ΔΕΥΑ Αλμωπίας με ότι πιο σύγχρονο υπάρχει σε έλεγχο δικτύου, εξοικονόμηση ενέργειας και έλεγχο των διαρροών για την συνεχώς αυξανόμενη ποιότητα των υπηρεσιών παροχής νερού που προσφέρουμε στους πολίτες.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Υπηρεσίας Δόμησης και Πρόεδρος ΔΕΥΑ Αλμωπίας

1 σχόλιο:

  1. αλλο εγκριση άλλο υπαρχουν χρηματα στο ταμειο της ΔΕΥΑ ... ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑΣ γιαννακη ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή