Τρίτη 23 Μαΐου 2023

ΝΙΚΗ ΠΟΖΙΔΟΥ : Περήφανη για τον αγώνα μου αποφασισμένη να τον συνεχίσω όπως σας υποσχέθηκα "μαζί σας πριν και μετά τις εκλογές"


 Στις 21 Μαΐου ο Ελληνικός λαός έδωσε τις απαντήσεις του σε βασικά πολιτικά ζητήματα, έδωσε ιστορικό τέλος στην απλή αναλογική της αριστεράς, έδωσε απάντηση και τέλος στην όποια προσπάθεια αποσταθεροποίησης μέσω του λαϊκισμού της αριστεράς.

Ο Ελληνικός λαός απάντησε σε μεγάλη πλειοψηφία ότι δεν θέλει να ρισκάρει την κανονικότητα,
απάντησε ότι θέλει ανάπτυξη, να συνεχίσει η ΝΔ στην κυβέρνηση της χώρας πάρα τον ορυμαγδό ψεύδους, τοξικότητας και πολιτικής αθλιότητας της μέχρι σήμερα αντιπολίτευσης.
Σε αυτή τη προσπάθεια συντάχθηκα με τη ΝΔ δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη, έδωσα έντιμα τη μάχη μου για την επιτυχία του κόμματος μου.
Νοιώθω περήφανη που ήμουν σε αυτή την ομάδα δράσης για την Νίκη, την κανονικότητα, για ανάπτυξη και
σταθερότητα.
Θα συνεχίσω να δίνω τη μάχη μου, θα συνεχίσω να είμαι παρούσα και με έντονη αγωνιστική διάθεση και για τις νέες εκλογές στις 25 Ιουνίου.
Θα επανέλθω στη συνέχεια στον επαγγελματικό χώρο που υπηρετώ στο κέντρο υγείας Σκύδρας περήφανη για τον αγώνα μου αποφασισμένη να τον συνεχίσω όπως σας υποσχέθηκα "μαζί σας πριν και μετά τις εκλογές"
Ευχαριστώ όσους με ψήφισαν αλλά και όσους ψήφισαν τη ΝΔ.
Συγχαρητήρια στους συμμάχους που εκλέχτηκαν στο νομο μας. Σας καλώ λοιπόν εκ νέου πάλι στις επάλξεις για τις εκλογές του Ιουνίου που θα εκλέξει κυβέρνηση για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και με στόχο στο νομό μας να εκλεγεί και τρίτος βουλευτής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου