Τετάρτη 3 Μαΐου 2023

Η συγκίνηση του Νίκου Γκάλη κατά την αναγόρευση του σε Επίτιμο Διδάκτωρα Θέλω να με θυμούνται τα παιδιά σαν έναν σκληρό εργάτη που έκανε σωστά τη δουλειά του στο παρκέ", είπε μεταξύ άλλων ο Γκάλης



 









Ο Νίκος Γκάλης δεν έδωσε απλά χαρά σε εκατομμύρια Έλληνες και Ελληνίδες μέσα από τις επιτυχίες που πανηγύρισε με την Εθνική Ελλάδας την εποχή που μεγαλουργούσε στα παρκέ αλλά ήταν εκείνος που έβαλε τη μπάσκετ στα σπίτιας μας, στις καρδιές και στο dna μας.

Η προσφορά είναι ανεκτίμητη και θα μνημονεύεται όσα χρόνια και αν περάσουν, με την πολιτεία να βρίσκει μάλιστα έναν ιδιαίτερο τρόπο για να του εκφράσει τις ευχαριστίες της

, αναγορεύοντάς τον την Τρίτη (2/5) επίτιμο διδάκτορα του ΤΕΦΑΑ στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Παρόντες στην τελετή, ήταν τόσο ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, όσο και ο General Manager της Εθνικής Ανδρών, Νίκος Γκάλης, με τον "Θεό" του ελληνικού μπασκετ να αδυνατεί μάλιστα να κρύψει τη συγκίνησή του σε αρκετές στιγμές κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

Με ξέρετε πως είμαι, δεν μου αρέσει να μιλάω για τον εαυτό μου. Θέλω να πιστεύω ότι έχω δώσει το καλό παράδειγμα για τα μικρά παιδιά και για τον κόσμο γενικά, το πώς να λειτουργεί σαν σωστός επαγγελματίας και πώς να κάνει σωστά τη δουλειά του. 

Θέλω να με θυμούνται τα παιδιά σαν έναν σκληρό εργάτη που έκανε σωστά τη δουλειά του στο παρκέ", είπε μεταξύ άλλων ο Γκάλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου