Πέμπτη 25 Μαΐου 2023

ΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Τ.Κ. ΓΑΡΕΦΕΙΟΥ

Ο Γιώργος Μάρκου είναι ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει πολλά στην Τ.Κ. Γαρεφείου. Επί σειρά ετών Πρόεδρος, έχει καταφέρει πολλά για το χωριό. Κατά την προηγούμενη δημοτική περίοδο συνεργαστήκαμε άψογα με μετρήσιμα αποτελέσματα για το Γαρέφι.

Κτηνοτρόφος και αγρότης στο επάγγελμα, γνωρίζει καλά τις ανάγκες του χωριού και θέλει να συνεχίσει να προσφέρει. Γι' αυτό, συμμετέχει στη συλλογική μας προσπάθεια, ως υποψήφιος για την Τ.Κ. Γαρεφείου.
Ο συνδυασμός μας έχει ένα σαφές και ρεαλιστικό πλάνο για την επόμενη μέρα. Όσον αφορά στο Γαρέφι, έχουμε ως στόχο να υλοποιήσουμε έργα όπως αγροτική οδοποιία, αρδευτικά δίκτυα και βελτίωση των υποδομών ύδρευσης. Επίσης, στοχεύουμε στην τουριστική ανάδειξη του Παραδοσιακού Οικισμού Γαρεφείου, μέσω της ένταξης παρεμβάσεων σε χρηματοδοτικά προγράμματα. Δυστυχώς, η σημερινή Δημοτική Αρχή δεν κατάφερε να ανταποκριθεί ούτε στα βασικά, με κορυφαίο παράδειγμα το κατεστραμμένο δίκτυο άρδευσης στη γέφυρα του άνω Γαρεφείου εδώ και τέσσερα χρόνια.

2 σχόλια:

  1. Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ .. ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ..ΜΗΠΩΣ ΠΑΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΑΡΕΦΕΙΟΥ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πες και μια καλη κουβεντα ολα στραβα τα βλεπεις , αλλαξε γιαλια

      Διαγραφή