Σάββατο 13 Μαΐου 2023

NBA: «Αποκαθήλωσαν» τους πρωταθλητές οι Λέικερς, στους τελικούς της Ανατολής οι Χιτ


 Μετά από εξαιρετικές εμφανίσεις στην ημιτελική σειρά των πλέι οφ για τη Δυτική Περιφέρεια του ΝΒΑ, οι Λέικερς απέκλεισαν από τους τελικούς τους πρωταθλητές Ουόριορς.

Οι «λιμνάνθρωποι» νίκησαν στον έκτο αγώνα της σειράς με 122-101 και θα παίξουν στους τελικούς της Δύσης με τους Ντένβερ Νάγκετς

του Νίκολα Γιόκιτς.

Πρωταγωνιστές της σπουδαίας πρόκρισης για την ομάδα του Λος Άντζελες ήταν ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 30 πόντους, 9 ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ κι ο Άντονι Ντέιβις με 17 πόντους και 20 ριμπάουντ. Από την ομάδα του Γκόλντεν Στέϊτ διασώθηκε ο Στεφ Κάρι με 32 πόντους.


Παράλληλα και για την Ανατολική Περιφέρεια, οι Χιτ προκρίθηκαν σε βάρος των Νικς, καθώς με τη νίκη τους (96-92), έφτασαν τη σειρά στο 4-2 και θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Σέλτικς-Σίξερς, που θα κριθεί από τον έβδομο αγώνα της σειράς.


Για τους νικητές, ο Τζίμι Μπάτλερ δεν ήταν στην καλύτερή του βραδιά, αλλά πέτυχε 24 πόντους, ενώ ο Μπαμ Αντεμπάγιο τελείωσε τον αγώνα με 23 πόντους κι 9 ριμπάουντ, με τον Μαξ Στρους να προσθέτει 14 πόντους για την ομάδα του Μαϊάμι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου