Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ 25.000 ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΩΦΕΛΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΑΛΜΩΠΑΙΟΥ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ✅✅✅ «ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ»!
🔷
Συνεχίζοντας την περιοδεία του στις Κοινότητες που θα αρδεύσει το Φράγμα Αλμωπαίου, ο Γιώργος Καρασμάνης καλεί τους 25.000 αγρότες που θα ωφεληθούν από αυτό το τεράστιας αναπτυξιακής σημασίας έργο, να αρθούν πάνω από τα κομματικά στεγανά, να ξεπεράσουν κομματικές αγκυλώσεις και να βάλουν πάνω από το κομματικό συμφέρον το συμφέρον του τόπου.
🔷
Τους ζητεί να σκεφτούν ότι ο Φράγμα θα αρδεύσει 150.000 στρέμματα, θα δημιουργήσει δεκάδες νέες θέσεις εργασίας, θα αυξήσει τον τουρισμό με τη λίμνη που θα δημιουργηθεί και, τελικά, με τον πολλαπλασιαστικό του χαρακτήρα θα ¨ρίξει¨ στην τοπική οικονομία τουλάχιστον ένα δις ευρώ!
🔷
Ο πρώην Υπουργός τους καλεί στις κρίσιμες εκλογές της 25ης Ιουνίου να συνταχθούν μαζικά με τη Νέα Δημοκρατία. Να διασφαλιστεί μια ισχυρή αυτοδυναμία με έναν ισχυρό Πρωθυπουργό, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που ενέταξε το έργο στο ΣΔΙΤ, στο Ταμείο Ανάκαμψης και στο νέο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης και είναι ο εγγυητής ότι τα Φράγμα θα έχει ολοκληρωθεί μέσα στις προβλεπόμενες προθεσμίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου