Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

Κατερίνα Ιγνατιάδου

 Με χαρά μεγάλη ανακοινώνω την υποψηφιότητα της Σοφίας Καρακάση, ως δημοτικής συμβούλου με το συνδυσμό μας, τη μεγάλη αυτοδιοικητική παράταξη:

" ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ".
Η Σοφία Καρακάση κατάγεται από τα Καλύβια, όπου ζει μόνιμα με την οικογένεια της, είναι Οικονομολόγος (ΠΕ), κάτοχος πτυχίου Πανεπιστημίου Μακεδονίας Θεσσαλονίκης.
Το 2013 ίδρυσε και από τότε λειτουργεί λογιστικό-φοροτεχνικό γραφείο στα Καλύβια Νομού Πέλλας, έχει γνώσεις αγροτικής οικονομίας, ασχολείται και με την διεκπεραίωση προγραμμάτων επιδότησης τόσο των επιχειρήσεων όσο και των Αγροτών.
Επιπλέον είναι ανταποκριτής των ΕΛΤΑ στο χωριό των Καλυβίων και εξυπηρετεί τα χωριά Καλύβια, Άσπρο, Λιπαρό, Δάφνη , Άγιο Γεώργιο και Μαυροβούνι.
Τέλος, από το 2018 εργάζεται ως Διευθύντρια του Α.Σ. Καλυβίων κατευθύνει, εποπτεύει , συντονίζει και ελέγχει τις διαχειρίσεις και τα τμήματα του συνεταιρισμού και είναι η αρμόδια για την Οργάνωση Παραγωγών του συνεταιρισμού.
Προέρχεται από αγροτική οικογένεια και γνωρίζει πολύ καλά τις ανάγκες του αγροτικού μας τόπου, έχει μεράκι και διάθεση να ασχοληθεί με τα κοινά, να συμπορευτεί μαζί μας, για να πετύχουμε τα περισσότερα και τα καλύτερα για τον τόπο μας.
Σοφία, σε καλωσορίζω στη μεγάλη δημοτική παράταξη, αποτελεί τιμή για εμένα και τους συνεργάτες μου η συμπόρευση σου μαζί μας, σου εύχομαι ολόψυχα καλό αγώνα, καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου