Κυριακή 4 Ιουνίου 2023

Γιάννης Τσεπκεντζής : Δημιουργούμε την καλύτερη σύνθεση ανθρώπων για την ποιοτική αντιμετώπιση των προκλήσεων .Καλώς ήρθες Δέσποινα!

 H Δέσποινα Απάζογλου είναι απόφοιτος της Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Α.Π.Θ. ενώ παράλληλα μιλάει την Αγγλική και Τούρκικη γλώσσα!

Παρακολούθησε τη σχολή Δημοτικής Αστυνομίας και εργάστηκε στο Δήμο Θεσσαλονίκης για 8 χρόνια.
Σήμερα ζει και εργάζεται στην Έδεσσα στο Τμήμα Αδειών Διαμονής Διεύθυνσης Αλλοδαπών του Νομού Πέλλας.
Φύσει κοινωνικό ον αποτελεί μέλος του συλλόγου ποντίων Έδεσσας ¨Ο Άγιος Θεόδωρος Γαβράς" ενώ για 20 συναπτά έτη είναι σταθερή αιμοδότρια με ταυτότητα στο Εθνικό Μητρώο Αιμοδοτών.
Είναι παντρεμένη με τον Τρύφωνα Κουστουρέντση και έχουν αποκτήσει 3 παιδιά. Αποτέλεσμα αυτών είναι η ενεργή δράση στο σύλλογο γονέων 3ου δημοτικού σχολείου.
Η Δέσποινα ενσαρκώνει τον πιο σύνθετο και πολύπλοκο ρόλο στην Ελληνική κοινωνία. Αυτόν της σύγχρονης μητέρας που διαρκώς πρέπει να ισορροπεί μεταξύ της επαγγελματικής και της οικογενειακής της ζωής.
Το ρόλο αυτό που απαιτεί ανεξάντλητα αποθέματα ενέργειας, δύναμης υπομονής και λεπτής διαχείρισης των ανθρώπινων συναισθημάτων.
Η συνεργάτιδα που σήμερα παρουσιάζω είναι μία γυναίκα που μέσα από τις δυσκολίες αρέσκεται να ανακαλύπτει προκλήσεις και ευκαιρίες!
Η ανάγκη για τη στήριξη των μητέρων, η δημιουργία περισσοτέρων επιλογών στην εκπαίδευση και τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών όπως και η αγωνία να σταματήσει η μετανάστευση των νέων μας, ήταν ο πρόσθετος λόγος της ενασχόλησης της με τα κοινά!
Η Κοινωνία σε Κίνηση διέκρινε την ευκαιρία να εμπλουτιστεί με δύο σημαντικά στοιχεία.
α) Την εμπειρία (Δημ. Αστυνομία) από τη διαχείριση της τριβής ,που επιφέρει η αναπόφευκτη απόσταση του σχεδιασμού της διοίκησης από την εφαρμογή με πραγματικούς όρους καθημερινότητας.
β) Τη γνώση σε βάθος(τμήμα αλλοδαπών) του μεγάλου προβλήματος της έλλειψης εργατικού δυναμικού την περίοδο της συγκομιδής των αγροτικών μας προϊόντων.
Καλώς ήρθες Δέσποινα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου