Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ !!!

 Επιπρόσθετες εργασίες αποκατάστασης στηθαίων ασφαλείας στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. 

     Συνεχίζονται και σε άλλα σημεία στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών οι εργασίες αποκατάστασης κατεστραμμένων αμφίπλευρων μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας, από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από την Πέμπτη

22  Ιουνίου έως και την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023.

    Οι εργασίες αποκατάστασης των στηθαίων θα γίνουν στο αριστερό έρεισμα επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών στα εξής σημεία:

- Χ.Θ. 41+400

-  Χ.Θ. 47+700

-  Χ.Θ. 47+800

- Χ.Θ. 53+200

- Χ.Θ. 55+500

-  Χ.Θ. 56+500

-  Χ.Θ. 59+500

 

     Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν κατά τις παραπάνω ημέρες από τις 7.00 π.μ. έως τη δύση του ηλίου και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Θα εκτελεστούν από κινητά συνεργεία στα διαχωριστικά στηθαία στο αριστερό ρεύμα κυκλοφορίας της οδού, με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας εκατέρωθεν και τμηματικά, σύμφωνα με τη σχετική Απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής.

    Επισημαίνεται ότι ο χρόνος αποκλεισμού των τμημάτων της οδού για την εκτέλεση των εργασιών θα είναι σχετικά μικρός και σύμφωνα με την εξέλιξη των εργασιών.     

     Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των  εργασιών.      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου