Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

Nικη ΠΟΖΙΔΟΥ : Ο κυρίαρχος λαός είναι αυτός που κάνει κουμάντο, διέλυσε Και το νόμο Κουτσόγιωργα τότε Και την απλή αναλογική του Τσίπρα τώρα

 Καταρχάς ας θυμηθούμε το μακρυνό 1988, κοντά στις εκλογές, η ΝΔ σάρωνε στις δημοσκοπήσεις. Κυβέρνηση ήταν το Πασοκ του Αντρέα Παπανδρέου, υπουργός εσωτερικών

ο Κουτσόγιωργας, τι έκαναν λοιπόν για να εμποδίσουν τη Νίκη της ΝΔ, αλλαξαν τον εκλογικό νόμο. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης με ποσοστό 48% εξέλεξε μόνο 150 βουλευτές. Σε αυτούς προστέθηκε ο Κατσίκης, του κόμματος Στεφανόπουλου προκειμένου να κάνει κυβέρνηση η ΝΔ.
Σας θυμίζει κάτι αυτό? Φυσικά!! Ο Τσίπρας έφερε πριν τις εκλογές του 2019 την λεγόμενη απλή αναλογική, προκειμένου να έχει μελλοντικά το σλόγκαν "κυβέρνηση προοδευτικών κομμάτων" (χωρίς ποτέ να μας έχει πει απο που η αριστερά, η προσηλωμένη στο μακρινό παρελθόν αποτελεί προοδευτική πολιτική δύναμη).
Και στις δύο περιπτώσεις ο κυρίαρχος λαός ήταν αυτός που έκανε κουμάντο, διέλυσε Και το νόμο Κουτσόγιωργα Και την απλή αναλογική του Τσίπρα.
Η σκοπιμότητα της αριστεράς λοιπόν στο κουβά.
Δεν ξεχνάμε βέβαια ότι ο Τσίπρας αυτός ο ηγέτης των καταλήψεων και του τρίτου αχρείαστου μνημονίου αλλά και της δέσμευσης του πλούτου της χώρας μας για 100 χρόνια κυβέρνησε για δυο περιόδους με ενισχυμένη αναλογική (αλλά όταν είδε τα δύσκολα άλλαξε το νόμο).
Στις 21 Μαΐου είχαμε εκλογές, το αποτέλεσμα σοκ για τον συριζα του Τσίπρα. Ο λαός συνέκρινε δύο κυβερνήσεις και δύο πρωθυπουργούς.
Συνέκρινε τα πεπραγμένα των, την αξιοπιστία, τη γνώση στα προβλήματα καθώς και τα προγράμματα των κομμάτων.
Όμως ο εκλογικός νόμος παγίδα, για την σταθερότητα και την αναπτυξη, πάρα το
41 % της ΝΔ έναντι 20% του συριζα, αφενός δεν έδινε σε κανένα κόμμα τη δεδηλωμένη των 151 εδρών, αφετέρου έκανε τους οπαδούς της αριστεράς του συριζα να μιλάνε για αποτυχία, καταστροφή για τον κακό εκλογικό νόμο της απλής αναλογικής που ψήφισε το κόμμα τους, αυτό είχε συνέπειες για τη χώρα, την ταλαιπωρία των πολιτών, οικονομικό κόστος καθώς και υπηρεσιακή κυβέρνηση για ένα μήνα χωρίς δυνατότητα νομοθετικού έργου.
Όλοι ως πολίτες έχουμε την ευθύνη και τη κατάσταση στα χέρια μας. Οφείλουμε στις εκλογές της 25ης Ιουνίου,
πρώτον να πάμε να ψηφίσουμε και δεύτερον να επιλέξουμε ποια θα είναι η επόμενη κυβέρνηση μας και ποιος θα είναι ο πρωθυπουργό.
Ως εκ τούτου οφείλουμε όλοι, να ψηφίσουμε το μοναδικό κόμμα που έχει πρόγραμμα, που εξασφαλίζει σταθερότητα και ανάπτυξη,
ψηφίζουμε ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Όσες συγκρίσεις όσες αλήθειες και αν αναζητήσουμε όσα προγράμματα κομμάτων και αν διαβάσουμε πάλι την ίδια επιλογή θα έχουμε:
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Όσο αφορά εμένα, ήμουν υποψήφια βουλευτής με το κόμμα μου τη ΝΔ. Έδωσα έντιμα και συνεχόμενα τη μάχη μου, στήριξα το κόμμα μου με όλες μου τις δυνάμεις. Δεν έτυχα της προτίμησης των συμπολιτών μου, δεν με πτοεί θα συνεχίσω να δίνω τη μάχη μου για τη μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη που ανήκουμε… και που έχει τόσο ικανά στελέχη. Συνεχίζω μαζί με όλα τα στελέχη της παράταξης μας τον αγώνα για την αυτοδυναμία της ΝΔ.
Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, σας καλώ όλους με αγωνιστική διάθεση, ηρεμία και δημοκρατικό διάλογο να πείσουμε όλους τους πολίτες
να υπερψηφίσουν το πρόγραμμα της ΝΔ.
Η χώρα μας θέλει πολιτική σταθερότητα και ισχυρή κυβέρνηση για: Ανάπτυξη, μείωση της ανεργίας, μειώσεις των φόρων, βελτίωση του ΕΣΥ, στήριξη αγροτών, κτηνοτρόφων και μεσαίας τάξης, καλύτερους μισθούς και συντάξεις, ισχυρή την άμυνα στα σύνορα, γρήγορη απονομή δικαιοσύνης, πιο δυναμική και εξωστρεφή οικονομία, ένα κράτος σύγχρονο όπως όλοι μας προσδοκούμε.
Δεν είναι στιγμές για εφησυχασμό….
25η Ιουνίου ψηφίζουμε ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και πρωθυπουργό τον ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
#Νίκη_Ποζίδου_Υπ._βουλευτής_ΝΔ_Πέλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου