Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Όρια νομού Σερρών από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας


          
Συνεχίζονται οι ε
ργασίες συντήρησης  επί της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης - Όρια νομού Σερρών από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 24  Ιουλίου έως και το Σάββατο 29 Ιουλίου 2023.

          Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιούνται εργασίες κοπής βλάστησης (δένδρα και κλαδιά), εργασίες καθαρισμού και χωματουργικές εργασίες επί της Εθνικής Οδού 2  Θεσσαλονίκης- Όρια νομού Σερρών, στο οδικό τμήμα από τον ισόπεδο κόμβο της Εθνικής

Οδού Θεσσαλονίκης – Σερρών (περιοχή Λαγυνών) έως τον οικισμό της Ρεντίνας, με κατεύθυνση από και προς τη Θεσσαλονίκη και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

          Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 24 Ιουλίου έως και το Σάββατο 29 Ιουλίου 2023,  με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

     Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Λητής και με το Τμήμα Τροχαίας Ασπροβάλτας ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου