Κυριακή 9 Ιουλίου 2023

Πέθανε από ηλεκτροπληξία 45χρονος αστυνομικός και πατέρας δύο παιδιών

 Τραγικό θάνατο βρήκε 45χρονος αστυνομικός και πατέρας στην Πάτρα. Ο ανθυπαστυνομος που υπηρετούσε στην Ασφάλεια Πάτρας, βρισκόταν στο σπίτι του και έκανε κάποιες εργασίες στην αυλή όταν έπαθε ηλεκτρπληξία και πέθανε.

Κάποια στιγμή γύρω στις 17:00 ενώ είχε στα χέρια του ένα σίδερο και προσπαθούσε να ξεβουλώσει ένα σιφώνι, αυτό ακούμπησε σε ρεύμα, με αποτέλεσμα να κεραυνοβοληθεί και να χάσει ακαριαία τη ζωή του

.

Τον άτυχο άνδρα βρήκε η γυναίκα του λιγα λεπτά αργότερα, ειδοποίησε το ΕΚΑΒ αλλά ήταν πλεόν αργά για τον ένστολο που αφήνει πίσω του δύο ανήλικα παιδιά, ένα αγόρι 8 ετών και ένα κορίτσι 12 ετών.

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη μεταξύ των συναδέλφων του που μιλούν για ένα εργατικό και χαμογελαστό άνθρωπο. Ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας Χάρης Τσίτσικας αναφερόμενος στον αιφνίδιο χαμό του συναδέλφου του δήλωσε στο tempo24:

«Ένας φίλος, ένας ακέραιος αστυνομικός ένας άριστος οικογενειάρχης, ένα νέο παιδί δεν είναι πια μαζί μας. Η μοίρα είχε άλλα σχεδια και έπαιξε το πιο άσχημο παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου