Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023

Κατερίνα Ιγνατιάδου

 

Ο Βασίλης ( Βασίλειος) Βλάχος του Νικολάου κατάγεται από τη Σκύδρα, όπου ζει με την οικογένειά του κι εργάζεται ως εκπαιδευτικός.

Είναι πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής (τμήμα Ιστορίας - Αρχαιολογίας) του Α.Π.Θ.
Το 2007 ολοκλήρωσε με άριστα τις Μεταπτυχιακές του σπουδές στον τομέα Μεσαιωνικής και Βυζαντινής Ιστορίας του Α.Π.Θ.
Έχει επίσης πραγματοποιήσει εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή στο Α.Π.Θ. το 2009, στη Σεξουαλική Αγωγή και Εκπαίδευση στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου το 2021 στα πλαίσια των νέων εκπαιδευτικών προγραμμάτων.
Παράλληλα με την 20ετή εκπαιδευτική του εμπειρία και απασχόληση στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, εργάστηκε για μια δεκαετία ως υπεύθυνος εξαγωγών και λογιστικής διαχείρησης στην εταιρία “Nea Star Fruit”.
Τα τελευταία χρόνια είναι τοποθετημένος ως αναπληρωτής Φιλόλογος στα σχολεία του Νομού μας και μάλιστα τη φετινή χρονιά δίδαξε στο Γενικό Λύκειο Σκύδρας έχοντας αναλάβει την ευθύνη της προετοιμασίας των μαθητών της Γ’ Λυκείου για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις.
Η αγάπη του για τον τόπο μας, η αγάπη του για τη Σκύδρα μας, τον οδηγεί να συστρατευτεί μαζί μας, με τη μεγάλη ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη
« ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ» ως υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος της δημοτικής κοινότητας Σκύδρας και με γνώμονα το κοινό καλό και την πρόοδο να θέσει στη διάθεση των συμπολιτών μας τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τα εφόδια που έχει αποκομίσει από την εμπειρία του σε κάθε τομέα δραστηριοποίησής του.
Βασίλη μου, με χαρά σε καλωσορίζω στη μεγάλη αυτοδιοικητική ομάδα μας, η συμπόρευση σου μαζί μας με τιμά προσωπικά, ολόθερμα σου εύχομαι καλό αγώνα, καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου