Τρίτη 4 Ιουλίου 2023

Έχουν υπογραφεί οι συμβάσεις για τις πολύ σημαντικές κυκλοφοριακές μελέτες της πόλης της Αριδαίας

Αντικείμενο είναι η υποβολή ολοκληρωμένου έργου επιστημονικής τεκμηρίωσης, το οποίο αφορά την οργάνωση της κινητικότητας στην πόλη της Αριδαίας. Οι παρεμβάσεις θα περιλαμβάνουν βελτίωση της οργάνωσης της κυκλοφορίας και της στάθμευσης, βελτίωση της πληροφόρησης στη μετακίνηση και ενίσχυση της εναλλακτικής μετακίνησης.

Το αποτέλεσμα των ανωτέρω θα αφορά στην κυκλοφορία οχημάτων και μέσων μεταφοράς, αφού συμπληρωθούν με επιπλέον προτάσεις

για στάθμευση, ποδηλατοδρόμους και οδούς ήπιας κυκλοφορίας. Οι προτάσεις θα δομούνται με τεκμηριωμένο και αναλυτικό τρόπο βάσει συνδυασμού παραμέτρων όπως για παράδειγμα, κατασκευή οδικής υποδομής, πολεοδομική ανάπτυξη περιοχών ενώ παράλληλα θα συνοδεύονται από χάρτες, που θα περιγράφουν το προτεινόμενο σχήμα κυκλοφοριακής οργάνωσης και τις όποιες σημαντικές προτεινόμενες παρεμβάσεις στο σύστημα της κυκλοφορίας και των μεταφορών.

Στα πλαίσια αυτών των σπουδαίων δράσεων θα πραγματοποιηθεί διαδικασία διαβούλευσης για τη διαμόρφωση πλαισίου απόψεων, προτάσεων και αναγκών των πολιτών και των φορέων του Δήμου Αλμωπίας.

Επιτέλους η Αριδαία πρέπει να αντιμετωπιστεί σαν πόλη, σύγχρονη και κάνουμε τα πάντα για την πραγματοποίηση αυτή.

Σίγουρα θα χρειαστούν πολλά ακόμη... ΑΛΛΑ δεν θα γίνουν αν δεν τα ξεκινήσουμε. Δεν παραπλανούμε τον κόσμο με υποσχέσεις!

Σχεδιάζουμε και πετυχαίνουμε τους στόχους μας! Για άλλη μια φορά κάποιοι έρχονται δεύτεροι τάζοντας αυτά που εμείς υλοποιούμε!!! Συνεχίζουμε να πράττουμε μεγάλες παρεμβάσεις προς όφελος των πολιτών σε κάθε τομέα.

1 σχόλιο:

  1. ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΠΟΣΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΟΝΗΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ; ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή