Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023

Κατερίνα Ιγνατιάδου

 Συνεχίζεται η ανανέωση του συνδυασμού μας, με στελέχη άξια, ικανά, ορεξάτα που μαζί με τα έμπειρα στελέχη μας είναι έτοιμα να μπούνε στην πρώτη γραμμή για να δώσουμε από κοινού τη μάχη της καθημερινότητας, των μικρών και μεγάλων έργων.

Συνεχίζουμε με τον Δημήτρη Μήτσκα, τον γνωστό χοροδιδάσκαλο και υπηρέτη της παράδοσης.
Ο Δημήτρης Μήτσκας κατάγεται από τα Καλύβια όπου και ζει. Έχει μια κόρη 9 ετών.
Είναι απόφοιτος των ΤΕΕ, της σχολής Υπαλλήλων Διοίκησης του Τομέα Οικονομίας και Διοίκησης.
Επιπλέον είναι κάτοχος πτυχίου της Ανώτατης Κρατικής Σχολής Χορού Αθηνών.
Ιδιαίτερης πολιτιστικής σημασίας είναι η έρευνά του με θεματική την πολιτιστική κληρονομιά της Πέλλας και τίτλο : "Συγκριτική μελέτη χορών κάμπου και ορεινής Πέλλας".
Υπήρξε εισηγητής σε σεμινάρια παραδοσιακών χορών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Χορευτής από τα πέντε του χρόνια και χοροδιδάσκαλος από δεκατριών χρόνων.
Τα πρώτα του βήματα ως χορευτής αλλά και ως χοροδιδάσκαλος τα έκανε στον Μακεδονικό Πολιτιστικό Χορευτικό Σύλλογο του χωριού του, "ΑΜΥΝΤΑΣ".
Στον ίδιο Σύλλογο διετέλεσε για χρόνια μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, συμβάλλοντας στα πολιτιστικά δρώμενα και από κει.
Οι συμμετοχές του σε φεστιβάλ παραδοσιακού χορού στην Ελλάδα και το εξωτερικό αλλά και σε τοπικές εκδηλώσεις είναι πολλές.
Επίσης πολλές φορές συνεργάστηκε με το Δήμο μας στην οργάνωση πολιτιστικών δράσεων.
Σήμερα δραστηριοποιείται ως χοροδιδάσκαλος στους Συλλόγους: Μ.Χ.Π.Σ. "ΑΜΥΝΤΑΣ" Καλυβίων, "ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ" Λιπαρού, ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ " ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ", Έδεσσας, "Ο ΠΟΔΟΣ" Φλαμουριάς, "ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ" Αραβησσού.
Η αγάπη του για τον τόπο του και την παράδοση αποτελούν βασικούς πυλώνες στη ζωή του.
Δημήτρη μου, με χαρά σε καλωσορίζω ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο στη μεγάλη και ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ, η συμμετοχή σου στην ομάδα μας, με τιμά και μου δίνει χαρά, ολόψυχα σου εύχομαι καλό αγώνα, καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου