Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023

Κατερίνα Ιγνατιάδου

 Ο Αντώνης Μπέλλιος είναι μόνιμος κάτοικος Καλυβίων.

Είναι παντρεμένος με την Τόπκα Ελένη και πατέρας τριών τέκνων,της Δήμητρας η οποία είναι Υπαξιωματικός του Στρατού Ξηράς, του Γεωργίου και του Σωτηρίου.
Αποφοίτησε από τη Στρατιωτική εκπαίδευση στην πόλη της Λαμίας με το βαθμό του Λοχία και την ειδικότητα του Διοικητικού.
Υπαξιωματικός των Ενόπλων Δυνάμεων, προήχθη κατ'εκλογήν στο βαθμό του Υπολοχαγού και με την συμπλήρωση 27 ετών υπηρεσίας αποστρατεύτηκε το έτος 2019.
Διάγοντας τη Στρατιωτική του υπηρεσία με σύνεση, υπακοή στο Σύνταγμα και τους Στρατιωτικούς κανονισμούς, του απονεμήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μετάλλια και διαμνημονεύσεις μέχρι του βαθμού αποστρατείας του.
Η πολυετής δραστηριοποίηση του στο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων, του εμφύσησε το σύνολο των Στρατιωτικών αρετών και πλήθος εμπειριών, από τη διαχείριση ποικιλόμορφων αποστολών στρατιωτικής και μη φύσης.
Έχοντας λοιπόν ως εφόδιο τα παραπάνω και κυρίως την αγάπη του για τον τόπο που ζει με την οικογένεια του, αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί ενεργά στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές στην κοινότητα Καλυβίων, ως υποψήφιος τοπικός σύμβουλος, με σκοπό να προσφέρει με όλες του τις δυνάμεις για το κοινό καλό.
Αντώνη μου, σε καλωσορίζω στην ομάδα μας, με τιμά και με χαροποιεί η συμμετοχή και συμπόρευση σου με το συνδυασμό μας, τη μεγάλη και ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ, σου εύχομαι ολόθερμα καλό αγώνα, καλή δύναμη και καλή επιτυχία!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου