Σάββατο 1 Ιουλίου 2023

Πόρτα στις επιθυμίες του Δημήτρη Γιάννου από Γκιούρο και Μουράτογλου !!! Στα τρία ο συνδυασμός : Γιάννου - Μουράτογλου - Γκιούρος .


 






Μάζωξη του εναπομείναντα συνδυασμού έγινε στο Δημαρχείο Έδεσσας , με προτροπή Δημήτρη Γιάννου .

Έντονη δυσφορία για την συμπεριφορά του τέως δημάρχου Έδεσσας Δημήτρη Γιάννου , από Γκιούρο και δημαρχο Έδεσσας  Γιάννη Μουράτογλου .

Η παρουσία του  Δημήτρη Γιάννου να εμφανίζεται διαρκώς ως δήμαρχος στη θέση του δημάρχου ,έχει φέρει τις σχέσεις του προαναφερόμενου με τον  μεταβατικό δήμαρχο Έδεσσας Γιάννη Μουράτογλου , στα άκρα .

Τα πρώτα δημόσια  σημάδια τριβών , έξω από εκκλησία στην Έδεσσα

.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας από τους τρεις μνηστήρες να έχει παραγγείλει δημοσκόπηση , με σκοπό να υποσκελίσει τους άλλους δυο .

Βέβαια δεν λείπουν και τα σχόλια κατοίκων της Έδεσσας  ,ότι έχει δώσει και λίστα ονομάτων ποιοί να ερωτηθούν .

Δηλαδή σαν να λέμε   , όπως  ο΄΄  ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΄΄ .

1 σχόλιο:

  1. Ανεξήγητη η υποψηφιότητα Γιάννου στις βουλευτικές εκλογές. Ένα χρόνο σχεδόν εγκαταλειπεις το δημαρχιλικη ξαφνικά για να γίνεις υποψήφιος με τρεις εν ενεργεια βουλευτές; ποίος λόγος; Και γιατί αυτή η πρεμουρα; Και οι μισθοί των δέκα μηνών που έχασε; Ποίος τους κάλυψε; Τα έξοδα της υποψηφιοτητας; Είναι πολλά τα ερωτήματα . Πρέπει να απαντήσει; Ο Φιλιππας έντιμος και αξιος ,κράτησε άψογα όλα τα χρόνια την θέση του. Πρέπει να συνεχίσει δυναμικά μαζί με Μουρατογλου. Ο Γιάννου τρεις τετραετίες Δημαρχος Ολουρμο. Με ποία προσόντα; Όλοι ξέρουμε τον Δήμο τον Διοικούσε Μουρατογλου- Γκιουρος. Γιάννου;;;; Πάρα πολλά τα ερωτήματικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή