Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023

Αποχώρησε από το κόμμα ο Ανδρέας Λοβέρδος .. Κάποιοι δυσκολεύονται να είναι στην δεύτερη θέση ...ή και εκτός βουλής ..

 Το αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών και η αποτυχία επανεκλογής παλιών ιστορικών εκλογών προκαλούν κραδασμούς και στο ΠΑΣΟΚ, την ώρα που το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στα τεκταινόμενα στον ΣΥΡΙΖΑ και στις διαδικασίες ανάδειξης νέας ηγεσίας.

 Ο πρώην υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος, που έχασε την έδρα του στη Βουλή, εγκαταλείπει το ΠΑΣΟΚ, ενημερώνοντας με δημόσια επιστολή του ότι αποχωρεί από το κόμμα, παύει να είναι μέλος του και παραιτείται από όλα τα κομματικά όργανα όπου συμμετείχε

.

Στην επιστολή του, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, ο οποιος διεκδίκησε και την αρχηγία του κόμματος, αναφέρει τα εξής:

«Από σήμερα παραιτούμαι απο όλα ανεξαιρέτως τα όργανα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, στα οποία συμμετέχω. Παραιτούμαι επίσης από την ιδιότητα του μέλους του κόμματος. Οι λόγοι της παραίτησής μου είναι αμιγώς πολιτικοί και τους εξέθεσα με μία άκρως εμπιστευτική επιστολή σήμερα προς τον Πρόεδρο του Κινήματος.

Εύχομαι στον Πρόεδρο, τα στελέχη και τα χιλιάδες μέλη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ καλή επιτυχία στον αγώνα και τις προσπάθειές τους.

ΥΓ: Για τα μέλη, τα στελέχη και τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ που με αγάπησαν και αγάπησα: η απόφασή μου αυτή είναι για καλό και πάνω απ΄όλα είναι πεντακάθαρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου