Τρίτη 18 Ιουλίου 2023

Επιβεβαιώθηκαν όλες οι αναρτήσεις του POZAR NEWS.GR σχετικά με την υποψηφιότητα του Γιάννη Μουράτογλου


 Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες, 

μετά από περίσκεψη και έναν εκτενή, ειλικρινή και ανοιχτό διάλογο με όλους τους συνεργάτες μου αποφάσισα να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση των πολιτών για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

🔺  Παλιοί και νέοι συνοδοιπόροι, με τους οποίους μοιράζομαι την ίδια διάθεση για προσφορά προς τον τόπο μας και το ίδιο αναπτυξιακό όραμα, συμμετέχουν ενεργά και πλαισιώνουν αυτή την πρωτοβουλία.

🔺  Όλοι μαζί προχωράμε για την επίτευξη των στόχων μας που είναι η αναπτυξιακή προοπτική της ευρύτερης περιοχής με την υλοποίηση των μεγάλων έργων που έχει ανάγκη, αλλά και η βελτίωση της καθημερινής ζωής όλων μας. 

🔺  Θα το καταφέρουμε με οργανωμένη δουλειά, προσήλωση στους στόχους μας και εξωστρέφεια, έτσι ώστε να μπορέσουμε να φέρουμε οικονομικούς πόρους για νέα έργα, νέες ιδέες και προγράμματα και να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας.

🔺  Εδώ και δεκαετίες δίνω μάχες για τον τόπο μας και συνεχίζω να προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις να συνδράμω στην προσπάθεια της τοπικής κοινωνίας για ανάπτυξη και προκοπή, μέσα από ένταξη νέων αναπτυξιακών έργων και την υλοποίησή τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

🔺  Σε όλη μου την αυτοδιοικητική πορεία βασίζομαι στο τρίπτυχο «Τεχνογνωσία – Εξωστρέφεια – Οργανωμένη Δουλειά» και με αυτό θέλω να συνεχίσω να πορεύομαι, μαζί με τους συνεργάτες μου, για να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο Δήμο Έδεσσας.

🔺  Ο τόπος μας έχει ανάγκη από πρωτοβουλίες που εξασφαλίζουν τη ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ και την ΑΝΑΠΤΥΞΗ! 

Με εκτίμηση 

Γιάννης Μουράτογλου 
υποψήφιος Δήμαρχος Έδεσσας

1 σχόλιο:

  1. καλη επιτυχια Γιαννη τους εστειλες ολους τους μνηστηρες του συνδυασμου .. ουτε ο Οδυσσεας να σουνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή