Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023

Κατερίνα Ιγνατιάδου

 Η Ουρανία (Ράνια) Λεκάκη του Ιωάννη και της Ανδρονίκης, είναι γέννημα θρέμα Σκυδραία, κατοικεί στη Σκύδρα με τον σύζυγο της Ηρακλή Μουρατίδη από τη Δάφνη και έχουν αποκτήσει δύο υπέροχα παιδιά.

Είναι απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και εδώ και 13 χρόνια δραστηριοποιείται ως δικηγόρος στη Σκύδρα.
Είναι κάτοχος δύο μεταπτυχιακών διπλωμάτων, ενός LLM του ΠΜΣ του ΑΠΘ «Θεωρία Δικαίου και Διεπιστημονικές Νομικές Σπουδές» και ενός MSc του ΔτΠΜΣ του ΑΠΘ «Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνίας: Δίκαιο και Πολιτική». Επιπλέον, είναι κάτοχος πτυχίων αγγλικής και γερμανικής γλώσσας, πιστοποιημένη DPO – executive τόσο από την TUV AUSTIA όσο και από το ΚΕΔΙΒΙΜ του ΑΠΘ «Εκπαίδευση Υπευθύνων Προστασίας Δεδομένων», καθώς και πιστοποιημένη στο Νέο Πτωχευτικό Δίκαιο από το ΚΕΔΙΒΙΜ του ΑΠΘ «Επίκαιρα ζητήματα πτωχευτικού δικαίου, ιδίως μετά τον ν. 4738/2020».
Η προσφορά της σε τοπικούς φορείς και συλλόγους είναι πλούσια , καθώς διετέλεσε επί 2 θητείες Γενική Γραμματέας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Νηπιαγωγείου Σκύδρας, είναι μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σκύδρας, μέλος του Συλλόγου «Σκυδραία» και της ομάδας «Σκυ-Δρασις». Επίσης συμμετέχει σε δράσεις και πρωτοβουλίες για πολιτιστικά και κοινωνικά θέματα του τόπου μας.
Η Ράνια συμμετέχει ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την ανεξάρτητη και μεγάλη αυτοδιοικητική παράταξη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ για να συμβάλει δυναμικά στην προσπάθειά μας με ικανότητα, θέληση και μεράκι, να ομορφύνει με κάθε δυνατό τρόπο τον τόπο που μεγάλωσε και να δημιουργήσει ένα ιδανικό περιβάλλον για εμάς και τα παιδιά μας.
Ράνια μου, σε καλωσορίζω με χαρά στην ομάδα μας, η συμπόρευση σου μαζί μας με τιμά προσωπικά, ολόθερμα σου εύχομαι καλό αγώνα, καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου