Κυριακή 20 Αυγούστου 2023

Κατερίνα Ιγνατιάδου

Ο Γιώργος Τουμανίδης του Ιωάννη και της Ειρήνης Κρητίδου, έχει καταγωγή από την Καλλίπολη όπου και κατοικεί μόνιμα με την αρραβωνιαστικιά του Μαρία Χαραλαμπίδου.
Εκπλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία στις Ειδικές Δυνάμεις (Ρεντίνα) το 2021 .
Ασχολείται με όλες τις γεωργικές εργασίες και με διάφορες δραστηριότητες του πρωτογενή τομέα.
Αγαπά την εκκλησία, είναι επίτροπος στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Καλλιπόλεως, προσπαθεί με κάθε τρόπο να ενισχύσει την ενορία του χωριού, αγαπά τις παραδόσεις, τα ήθη και έθιμα μας.
Ο Γιώργος είναι ένα ακόμη νέο παιδί που έχει ικανότητες, θέληση και διάθεση ν' ασχοληθεί με τα κοινά, ν' ασχοληθεί με το χωριό του, καθώς αγαπά την Καλλίπολη και το Σανδάλι και επιθυμεί να καταθέσει όλες τις δυνάμεις του για το χωριό και τους ανθρώπους του, πιστεύοντας ειλικρινά ότι το χωριό του είναι ένα θησαυρός που πολλοί γνωρίζουν και πολλοί το υποστηρίζουν.
Ο Γιώργος συμπορεύεται μαζί μας, με τη μεγάλη και ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ, ως υποψήφιος τοπικός σύμβουλος της κοινότητας Καλλίπολης.
Γιώργο μου, σε καλωσορίζω με χαρά στη μεγάλη μας ομάδα, η συμπόρευση σου μαζί μας με τιμά προσωπικά και χαίρομαι ιδιαίτερα που αν και από τους νεότερους υποψήφιους μπαίνεις στην πρώτη γραμμή για να πετύχουμε τα καλύτερα και τα περισσότερα για την Καλλίπολη, ολόθερμα σου εύχομαι καλό αγώνα, καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου