Σάββατο 26 Αυγούστου 2023

Κατερίνα Ιγνατιάδου


Ο Ανέστης Σπυρίδης του Αναστασίου και της Παρθένας, κατάγεται από το Σανδάλι, στο οποίο ζει και εργάζεται.

Είναι αγρότης στο επάγγελμα, γνωρίζει πολύ καλά τα θέματα και τα προβλήματα των αγροτών και επιθυμεί τη γνώση και εμπειρία που έχει να την κάνει πράξη, να δώσει όλες του τις δυνάμεις για τη στήριξη του αγροτικού κόσμου και ειδικότερα των νέων αγροτών ώστε να μπορέσουν οι νέοι μας να δημιουργήσουν και να παραμείνουν στον τόπο μας.
Παράλληλα ο Ανέστης αγαπά την παράδοση, τα ήθη και έθιμα μας και ως πρόεδρος από το 2015 του ποντιακού συλλόγου Σανδαλίου " ΟΙ ΤΡΑΝΤΕΛΛΕΝΕΣ", προσφέρει ακούραστα τις υπηρεσίες του για τη μεταλαμπάδευση στις νεότερες γενιές των παραδόσεων μας.
Ο Ανέστης αγαπά τον τόπο μας, τον τόπο που γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει, γι αυτό και ενώνει τις δυνάμεις του με τις δικές μας, συμπορεύεται ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό της νίκης, με το συνδυασμό της μεγάλης και ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής παράταξης ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ.
Ανέστη μου, σε καλωσορίζω με χαρά στη μεγάλη μας ομάδα, η συμμετοχή σου με τιμά προσωπικά, ολόθερμα σου εύχομαι καλό αγώνα, καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου