Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023

Κατερίνα Ιγνατιάδου

 Ο Κωνσταντίνος Καλέντζης του Παναγιώτη, έχει καταγωγή από το Λιποχώρι, στο οποίο και ζει με την οικογένεια του, τη σύζυγο του Εύη Χαραλαμπίδου και τα παιδιά τους.

Είναι δημοτικός σύμβουλος Σκύδρας από το 2020 με το συνδυασμό της μείζονος αντιπολίτευσης και άμισθος αντιδήμαρχος αγροτικής ανάπτυξης.
Ο Κώστας, μας τίμησε με την εμπιστοσύνη του, άλλωστε είναι κοινό πιστεύω μας, ότι στην τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να υπάρχουν ευρύτερες συνεργασίες και ειδικότερα οι υγιείς δυνάμεις του τόπου να ενώνονται για να προσφέρουν και να βάλουν το δικό τους λιθαράκι στην ανάπτυξη και πρόοδο του τόπου μας.
Επιπλέον ασχολείται με τον αγροτικό τομέα, μάλιστα είναι πρόεδρος αγροτικού συνεταιρισμού στο Λιποχώρι, γνωρίζει πολύ καλά τα θέματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες μας και έχει τη διάθεση και τη θέληση να προσφέρει στην κοινωνία μας, καταθέτοντας την εμπειρία του, τις γνώσεις και όλες του τις δυνάμεις.
Για το λόγο αυτό στις εκλογές του Οκτώβρη συμπορεύεται ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη μεγάλη και ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ.
Κώστα μου, χαίρομαι και χαιρόμαστε που είσαι μέλος της ομάδας μας, η συμμετοχή σου με τιμά προσωπικά, ολόθερμα σου εύχομαι καλό αγώνα, καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου