Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023

Κατερίνα Ιγνατιάδου

 Η Παρθένα Αδαμίδου του Βασιλείου και της Ειρήνης, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σκύδρα, όπου και κατοικεί μόνιμα.

Είναι παντρεμένη με τον Νικόλαο Σιδηρόπουλο και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την Κυριακή, απόφοιτο Αρχιτεκτονικής σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και τον Κωσταντίνο, τριτοετή φοιτητή του τμήματος «Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών» του Πανεπιστημίου Κρήτης.
Η Παρθένα είναι απόφοιτος του ΓΕΛ Σκύδρας, σπούδασε στην Ιταλία ΄΄Φιλοσοφία και Παιδαγωγία΄΄ στο πανεπιστήμιο της Perugia .
Η αγάπη της για τις γνώσεις και τη διαρκή μάθηση την οδήγησαν ξανά στα θρανία και έτσι πριν 4 χρόνια φοίτησε στις 2 τελευταίες τάξεις του ΕΠΑ.Λ. Έδεσσας και απέκτησε το πτυχίο του ΄΄Τεχνικού τεχνολογίας τροφίμων και ποτών΄΄.
Δεν σταμάτησε εκεί όμως.. έδωσε Πανελλήνιες εξετάσεις και εισήχθη με επιτυχία στο τμήμα Γεωπονίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης όπου τώρα συνεχίζει τις σπουδές της.
Παράλληλα δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον αγροτικό τομέα.
Πάντα ανήσυχη, αγαπά την τοπική αυτοδιοίκηση, αγαπά τον τόπο μας, έθεσε υποψηφιότητα στην κοινότητα Σκύδρας το 2010, εκλέχθηκε και διετέλεσε πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Σκύδρας από το 2015 έως το 2019, με το συνδυασμό του πρώην Δημάρχου κου Γεωργίου Χοϊδη.
Υπήρξε πάντα ενεργό μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
Η Παρθένα με τίμησε με την εμπιστοσύνη και την ουσιαστική στήριξη της από το ξεκίνημα της διαδρομής μας, δηλαδή από το 2014 μέχρι και σήμερα, μάλιστα στο παρελθόν ήταν αντιπρόεδρος του νομικού προσώπου του Δήμου μας, του ΕΦΑΚΠΠ Σκύδρας.
Συνεχίζουμε και πάλι μαζί, συνεχίζουμε μαζί για να πετύχουμε τα καλύτερα και τα περισσότερα για τον τόπο που αγαπάμε, για τον τόπο που ζούμε και εργαζόμαστε, για τον τόπο που ζούνε τα παιδιά μας..
Η Παρθένα λοιπόν συμπορεύεται ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος και πάλι μαζί μας, με τη μεγάλη και ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ.
Παρθένα μου, σ ευχαριστώ ολόθερμα για τη διαρκή στήριξη και εμπιστοσύνη σου, ολόθερμα σου εύχομαι καλό αγώνα, καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου